free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Piacra dobják a "lakossági" óriásplatformot

Borsa         Címkék: celeb, extrém, kirakat, olcsó, platformcipő 16 hozzászólás

2011-től az óriás platformcipők viselése nem lesz többé a celebek és luxusfogyasztók privilégiuma. Piacra kerül ugyanis a megfizethető változat.

Az extrém magas platformcipőket - mint például Alexander McQueen Alien és Armadillo cipői - eddig leginkább csak egy kivételezett, kellőképpen vastag pénztárcával rendelkező réteg engedhette meg magának. Ennek akar véget vetni egy amerikai cég, ezért jövőre piacra dobják a "lakossági" óriásplatformot, mely 100 dollár (azaz kb. 20 000 forint) alatti áron lesz megvásárolható.A Sky Heel kidolgozottságában, esztétikumában - így ránézésre - nem igazán vetekszik luxuskategóriás társaival, méreteiben azonban mindenképp: a lábbeli sarka ugyanis 23 centi magas. "A Sky Heel azoknak a fogyasztóknak az igényeit szolgálja ki, akik a celebek megjelenését akarják utánozni" - magyarázta a cég szóvivője a Daily Mail újságírójának. "Egyre magasabb, még magasabb és még annál is magasabb a trendi. A Sky Heel pedig a legmagasabb mind közül" - tette hozzá a szóvivő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés