free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Meghalt az ünnepelt twitterező

Borsa         Címkék: gordonbrown, kultúrtripp, twitter 0 hozzászólás

A világ legöregebb twitter felhasználója 104 éves volt, de sajnos tegnap elhunyt. Ivy Beannek közel hatvanezer követője volt, még Gordon Brown felesége is imádta.

Képzeljétek el azt, hogy Ivy Bean a 104 évével mit át nem élt már az életben! Kezdve a nagy világégésektől a forradalmakon át egészen a a internet miatt bekövetkezett paradigmaváltásig, mindent átélt. Az észak-angliai Bradfordban élő Ivy Bean volt az eddig ismert legidősebb Twitter-használó.


Ivy Bean

Az idős hölgy fiatalokat megszégyenítő nyitottsággal fordult az új technológiák felé - emlékezett Pat Wright, annak az idősotthonnak a vezetője, ahol Bean is lakott. A legidősebb twitterezőként ismert hölgy 2008-ban csatlakozott a közösségi portálhoz, bejegyzéseit azóta több mint 56 ezren követték. "Rajongói" között volt például Sarah Brown, a korábbi brit miniszterelnök, Gordon Brown felesége is, aki meg is emlékezett Ivy-ról: "Szomorú hír, hogy eltávozott egy ilyen nagyszerű, jó humorú lélek, akit az idősek twitteres nagyköveteként tiszteltek" - írta Brown asszony. Bean utolsó bejegyzése július 6-án volt: ebédelni mentem, később jövök.

(mti)


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés