free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megnőtt a kereslet az extra magas sarkú cipők iránt

Borsa         Címkék: brit, dizájner, fastfashion, kereslet, kirakat 10 hozzászólás

A brit nők rákattantak az extrém magas sarkú cipőkre. Olcsó vagy drága, fast fashion vagy dizájner változat, nem számít. Viszik, mint a cukrot.

Rendkívül jól fogynak idén a 12 centis vagy még annál is magasabb sarkú cipők Nagy-Britanniában - számolt be róla a Guardian. Kurt Geiger extra magas dizájncipőiből például négyszer annyit adtak el 2010-ben, mint tavaly. A szakemberek szerint mindez annak tudható be, hogy a nők a celebeket szeretnék utánozni, akik pedig gyakran jelennek meg extrém lábbelikben a nyilvánosság előtt. A jelenséget jól példázza, hogy miután Kylie Minogue a brit X-Faktorban Christian Louboutin, Bridget's Back fantázianevű, brutál tűsarkú bokacsizmájában jelent meg, a vásárlók pár nap alatt elkapkodták a Selfridges áruházban rendelkezésre álló készletet a potom 2325 fontba kerülő lábbeliből.Persze nem csupán a luxuskategóriás, hanem a jóval megfizethetőbb árfekvésben kapható magas sarkú cipők iránt is megnőtt a kereslet. A fast fashion márkáknál  átlagosan 10-50 százalékkal értékesítenek többet az ilyen típusú lábbelikből, a legnépszerűbbek pedig azok a modellek, melyeket Alexander McQueen Alien és Armadillo cipői ihlettek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés