free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Minnie egér megnőtt és anorexiás lett

Borsa         Címkék: anorexia, disney, divatcég, kirakat, trend 5 hozzászólás

Hosszú lábú, modern és ragyogó - állítólag ilyen lett Minnie, miután az aktuális trendeknek megfelelően újrarajzolták. Még jó, hogy fülplasztikája nem volt!

Az amerikai Forever 21 divatcég felkérésére a Disneynél újrarajzolták Minnie egeret. Az ikonikus rajzfilmfigura kifutó-kompatibilis külsőt kapott. “A következő kollekció végigköveti Minnie-t, ahogy a divat fővárosaiban, Párizsban, Londonban és Tokióban vásárolgat. A Disney Consumer Products egy speciális művészeti- és stíluskalauzt alkotott Minnie egér főszreplésével, az olyan modern divatrajongók számára, mint a Forever 21 vásárlói. A stílus friss és egészen új módon mutatja be Minnie egeret: hosszú lábú, modern és ragyogó” - áll a cég sajtóközleményében.A végeredmény szerintünk viszont meglehetősen bizarr lett. Minnie egér a képen leginkább úgy fest, mint egy súlyosan anorexiás topmodell, aki elfelejtett szoknyát vagy nadrágot húzni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés