free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mel B formába hozza Angliát

Borsa         Címkék: anglia, egészség, életmód, fitnesz, melb 0 hozzászólás

Az ex Spice Girl a nemzetközi Fitneszhét keretében megmutatja az angoloknak, hogyan kell szuperfittnek lenni. A cél, hogy sokan változtassanak életmódjukon.

A sztár, aki fehérneműmodellként is demonstrálja, hogyan is kellene kinézni honfitársainak, aktívan részt vesz a Nemzetközi Fitneszhét szervezésében. A célja az, hogy az embereket életmódjuk megváltoztatására és több sportolásra buzdítsa. A tömegek átmozgatására a londoni Fitness First klubban kerül sor február első hetében.
 
"Tökéletesen fittnek lenni könnyebb, mint gondolnánk" - mondta a rendezvény megnyitóján az exénekesnő. "Mi megmutatjuk, hogyan lehet ezt elérni." Mel B, aki egyébként a megszokottnál is fittebb volt az eseményen, azt reméli, hogy az emberek követik majd a példáját, és a kanapé helyett a konditermekben töltik majd az idejüket.

Az eseménysorozat keretében minden nap más kényes "terület" kerül napirendre, a belépés pedig ingyenes annak, aki regisztrál a klub honlapján. Az akcióhoz világszerte több mint 400 fitneszklub csatlakozik, ami azt jelenti, hogy térítés nélkül lehet kipróbálni az edzéseket.

www.telegraph.co.uk

A szuperfitt sztár egyébként a Dance Your Ass Off című táncos reality nemrég kirúgott műsorvezetőjét váltja. Elődjének azért kellett távoznia, mert a műsor idején némi súlyfeleslegre tett szert, és ez már nem fért bele a szerződésben foglaltakba. Ebből a szempontból az ex-Spice Girl kockázatmentes választás, legalábbis nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem fog elhízni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés