free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mel C szerint túl szexisek jelenkor lánybandái

Borsa         Címkék: lánybanda, melc, spicegirls, szexi, zene 1 hozzászólás

Sporty Spice úgy érzi, a Spice Girls tagjaink megjelenése visszafogott volt a jelenkori lánybandákéhoz képest. A tetkóit pedig megbánta.

Melanie Chrisholm, a Spice Girls egykori tagja szerint a jelenkori lánybandák túlságosan is szexisek, sokkal inkább, mint amennyire például a Spice Girls volt annak idején. Sporty Spice nem érti, hogy ezeket a csapatokat mégis miért nem kritizálják mindezért annyira, amennyire a kilencvenes években őket. "Vicces, mivel minket tíz évvel ezelőtt azért kritizáltak, mert provokatívak voltunk és kihívó ruhákat viseltünk. Nézd csak meg most a lánybandákat - annyira szexuálisak! Hozzájuk képest mi visszafogottak voltunk" - mondta Mel C.

www.frootieflavors.com

A 35 éves popénekesnő elárulta azt is, hogy megbánta a tetoválásait. "Különösen akkor bánom, amikor a tengerparton vagyok, vagy olyankor, ha inkognitóban szeretnék maradni. Nem vehetem le a kabátomat az izzasztó melegben, mert mindenki felismer, ha megpillantják ezeket."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés