free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mel Gibson üt és rasszista is

Borsa         Címkék: agresszió, melgibson, rasszizmus 0 hozzászólás

Súlyos bizonyítékokat nyújtott Mel Gibson ex nőjének ügyvédje a bíróságra. Úgy tűnik, a színész agresszivitása, rasszizmusa bebizonyosodik.

Mel Gibson néhány éve a keresztény értékrend mellett tette le a voksát. Ehhez képest, idén tavasszal óriási botrányt kavart, hogy Oksana  Grigorjeva - ex barátnő - távol tartási végzést kért a bíróságon, miután szakítottak. Erre válaszul, Mel Gibson ügyvédei azt követelték, hogy bizonyos információkat tartson titokban, olyanokat, amelyek kapcsolatuk alatt bekövetkezett eseményekről részleteit jelentik. Csupán arról volt szó, hogy ez a szerencsétlen, férfinek nem titulálható színész kétszer alaposan behúzott a volt nőjének, miközben a nő terhes volt, illetve közös gyermekük születését követően is. Grigorjeva egyik fogát is kiütötte a színész, és ugyanennél az esetnél agyrázkódást is szenvedett a modell. 



Dailymailen, a napokban arról cikkeztek, hogy Oksana  Grigorjeva hangfelvételekkel tudja bizonyítani Mel Gibson agresszivitását, méghozzá egy olyan veszekedés felvételeivel, amelyben a színész, durva, rasszista, megalázó szavakkal illette a nőt. Konkrétan ezt mondta, a keresztény értékeket valló Mel Gibson: “You look like a f***ing pig in heat, and if you get raped by a pack of niggers, it will be your fault.” Szabad fordításban egy disznónak nevezte a volt barátnőjét, akit figyelmeztetett, hogy ne is csodálkozzon, ha egy rakás néger megerőszakolja. Furcsa káromkodás, de az amerikaiaknak a rasszista pocskondiázásnál, és a gyengébbik nem megalázásánál, nem sok sértőbb dolog van. A Los Angeles-i bíróságon a hangfelvétel mellett több olyan e-mailt is felvettek a bizonyítékok közé, amelyben Mel Gibson szidja, átkozza, és kifejezi a gyűlöletét.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés