free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mel Gibson zsarolásért perel

Borsa         Címkék: agresszió, melgibson, oksanaginevra, per, púder 3 hozzászólás

A színész körül néhány hete óriási botrány robbant ki: megverte a barátnőjét, ráadásul közös gyermekük is kapott az ütlegelésből. Mégis Mel Gibson, aki perel.

Nemrégiben írtunk arról, hogy Mel Gibson rasszista, veri a felségét, és egyébként is durván bánik a nőkkel. Oksana Grigorieva, Gibson ex-barátnője, akitől gyermeke is született, most vádlottként fog a bíróságra menni, annak ellenére, hogy őt ütlegelte a férfi. Történt ugyanis, hogy Mel Gibson ügyvédei beperelték Grigorievát, arra hivatkozva, hogy az énekesnő azért vette fel Mel trágár fenyegetőzéseit, mert eleve arra készült, hogy megzsarolja.A negyven éves énekesnőt a közelmúltban azért hallgatta ki a rendőrség, mert azzal vádolta meg Gibsont, hogy januárban brutálisan bántalmazta őt, és a karjában tartott két hónapos, közös kislányukat is érte ütés. A múlt héten került nyilvánosság elé a felvétel, amely egy telefonbeszélgetést rögzít, és az Oscar-díjas hollywoodi színész jellegzetes hangjához hasonlító férfi azt mondja Grigorievának, hogy megérdemelte a verést, miután az énekesnő felrótta neki, hogy két fogát eltörve ököllel arcul ütötte.

Gibson és Grigorieva rövid és viharos szerelem után pár hónapja szakított egymással, majd eljárást indítottak közös, most nyolc hónapos gyermekük elhelyezése ügyében. Gibson, annak ellenére, hogy agressziójának kiélése közben a gyermekét is megütötte, meg van róla győződve, hogy a gyerek elhelyezési perben ő kerül ki győztesen, tehát nem a gyermekük...

Nem csak minket, de a hírességek közül is sokakat felháborított Gibson verekedős, agresszív viselkedése és rasszista dumája. Kelly Osbourne és testvére Jack is, olyan felsőt viseltek a minap, amelyen Mel Gibson hírhedt szavait és fotója látható: You Should Just Smile and Blow Me!  Hasonló véleményen van Borsaszerkesztő is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés