free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mel Gibson barátnője félt, hogy a színész megöli őt

Borsa         Címkék: kultúrtripp, melgibson, peoplemagazin 0 hozzászólás

Mel Gibson egykori barátnője, Oksana Grigorieva a People magazinnak számolt be az egykori ominózus verekedésről, amelyben gyermekét is ütés érte. A nő rettegett.

Mel Gibson volt barátnője, a 40 esztendős Oksana Grigorieva egy amerikai magazinnak mesélt arról, hogy egyik veszekedésük alkalmával tényleg attól rettegett, hogy a feldühödött színész megöli őt. "Azt hittem, hogy meg fog ölni" - számolt be az orosz származású modell és énekesnő az amerikai People magazinnak, arról a Gibsonnal folytatott veszekedésükről, amelynek során a színész állítólag brutálisan bántalmazta őt, és a karjában tartott két hónapos, közös kislányukat is érte az ütés. A hollywoodi rendező nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban, de tagadta a nő állításait - számolt be a lap. A 40 éves Grigorieva és az 54 éves Gibson rövid és viharos szerelme idén áprilisban ért véget. A szakítással kapcsolatos ügyeket eleinte roppant diszkréten intézte a pár, de annyi kiderült, hogy májusban elindították a gyermekük, Lucia elhelyezésével kapcsolatos bírósági eljárást, amelynek azóta sem értek a végére. Grigorieva bevallotta, hogy rögzítette a színésszel folytatott telefonbeszélgetéseinek egy részét, amelyeken úgy tűnik, mintha Gibson fenyegetné őt, ám az asszony nem kívánja nyilvánosságra hozni a hangfelvételeket. A modell elmondása szerint Gibson gyakran szinte tombolt a féltékenységtől, és ilyenkor öngyilkossággal fenyegetőzött, illetve egyik alkalommal egy fegyverrel is hadonászott előtte. A nő azonban ma már azt állítja, hogy "nem haragszik a színészre".

Grigorieva ellen zsarolás, Gibson ellen pedig családon belüli erőszak gyanúja miatt folytatott nyomozást a Los Angeles-i rendőrség, ám egyik esetben sem történt vádemelés. Mel Gibson 2009-ben, 28 évi házasság után vált el előző feleségétől, Robyn Moore-tól, akitől hat fia és egy lánya született.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés