free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A válság miatt sem mondanak le a műmellekről

Borsa         Címkék: mellnagyobbítás, műtét, szépség, válság, venezuela 1 hozzászólás

Venezuelában sokak számára a mellnagyobbító műtét jelenti az átalakulást lányból nővé. Ennek pedig a gazdasági válság sem állhatja útját.

A venezuelaiak a válságban sem mondanak le a szépészeti beavatkozásokról. Sőt, a pénzügyi krízis inkább arra ösztönzi az embereket, hogy többet költsenek magukra, még akkor is, ha emiatt a megtakarításaikhoz kell nyúlniuk, esetleg egyenesen eladósodnak. "A közepes, illetve alacsonyabb jövedelmű nőknek nincs lehetőségük spórolni, és nincs olyan ingatlanuk vagy ingóságuk, amit eladhatnának" - magyarázta Leoncio Barrios szociálpszichológus. Azonban számos olyan plasztikai klinika működik már Venezuelában is, ahol hitelre is elvégzik a beavatkozásokat.

"Muszáj szépnek lennünk" - mondja Helen Patino, 37 éves ex-modell, aki 21 évesen végeztette az első plasztikai műtétjét, a legutóbbit pedig három hónappal ezelőtt. Az országban - ami híres a nemzetközi versenyeken is sorra diadalmaskodó szépségkirálynőiről - rendkívül fontos a külső megjelenés, s emiatt sokak számára teljesen egyértelműnek számít, hogy élnek a plasztikai beavatkozások adta lehetőségekkel.

http://img138.imageshack.us

"Ez egyfajta átalakulás lányból nővé" - magyarázta a 27 éves Prem Pratita, aki pár hete esett át mellnagyobbító műtéten. A barátnői közül utolsóként. Venezuelában hét nőből átlagosan három-négy biztosan megnagyobbíttatja a melleit. "Az emberi lények természetes vágya, hogy jobban nézzenek ki. Ez a vágy időtlen és nem függ attól, hogy éppen milyen helyzetben van a gazdaság" - mondta Angel Pena plasztikai sebész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés