free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Michael J. Fox-ot nem állítja meg a Parkinson

Borsa         Címkék: betegség, kishír, kultúrtripp, michaeljfox, parkinsonkór 0 hozzászólás

Michael J. Fox-ot 20 évvel ezelőtt diagnosztizálták Parkinsonnal, azonban ma is aktív, teljes életet él. Alapítványának jótékonysági estjén mini-koncertet is adott.

Michael J. Fox leporolta régi gitárját, és színpadra lépett a hétvégén a New York-i Waldorf-Astoria hotelben rendezett jótékonysági rendezvényen, ami a Parkinson kórra szeretné felhívni a figyelmet. A most 51 éves színészt még 1991-ben diagnosztizálták a kórral, aki ezután saját alapítványt hozott létre a betegségben szenvedők segítésére, évente megrendezett adománygyűjtő eseményén pedig idén színpadra is lépett. A 'Vicces dolog történt a Parkinson gyógyítása útján'-ra keresztelt gálán Fox az 1985-ös, azóta kultikussá vált film, a Vissza a jövőbe egyik jelenetét idézte meg, amikor gitárral a kezében felpattant a pódiumra és zenész barátaival mini rock-koncertet adott a sztárokkal teletűzdelt nézőseregnek.Fox példakép szeretne lenni minden Parkinson-kórban szenvedő számára, mert a betegsége ellenére aktív életet él, és a színészkedésről sem mondott le teljesen, olyan népszerű sorozatokban játszik, mint a Félig üres (Curb Your Enthusiasm) vagy A férjem védelmében (The Good Wife).


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés