free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mick Jagger lánya totálisan kezelhetetlen

Borsa         Címkék: bulizás, celeb, család, drog, mickjagger 1 hozzászólás

Valószínűleg senki nem lepődik meg azon, hogy Georgia May Jagger a problémás tinédzserek közé tartozik. Mick Jagger bekeményített, de nem sok sikerrel.

Kevés sztárgyerek gyerekkora zajlik simán, főleg, ha a hírnév mellé korlátlan mennyiségű pénz is megadatik. Georgia May Jagger legutóbb kétes alakokból álló baráti körével és a partikon készült fotókkal akasztotta ki az apját.

A 18. születésnapján például nem kevés tequilát és sört fogyasztott, a januárban nyilvánosságra került fotók tanúsága szerint pedig gyanús csomagot vett át valakitől egy pub előtt, később pedig az orrához nyúlt. A Jagger-sarj sokat mutatkozik Alice Dellal modell társaságában, aki drogfogyasztásról árulkodó fotói miatt majdnem elvesztette az örökségét, és a baráti köréhez tartozott az egykori DJ, Shawn Francis, aki öngyilkos lett egy exstasy-túladagolás után.

A jól sikerült partiktól Mick Jagger természetesen nem volt elragadtatva, és állítólag azt mondta Georgia May-nek, hogy jobban tenné, ha a bulizás helyett inkább a közeljövőben esedékes vizsgáira koncentrálna. Bár a lány barátai meg vannak győződve arról, hogy Georgia May-nek több esze van annál, hogy kábítószert fogyasszon, Mick Jagger valószínűleg saját magából indult ki, és bekeményített, egyszerűen eltiltotta a lányát a partizástól.

http://i36.tinypic.com
Georgia May Jagger

Mindezek ellenére Georgia May nemrég St Tropez-be utazott, hogy részt vegyen egy Chanel-bemutatón és az azt követő partin. A fogszabályzó esküdt ellenségeként is ismert tinédzser az anyagiakban sem szorul apja támogatására, mert egy vagyont keresett modellkarrierjével. Szerepelt már a Vogue címlapján, a Rimmel és a Versace kampányában, és egymillió fontos szerződést kötött a Hudson farmermárkával.

A híres felmenőkkel rendelkező sztárgyereket egyébként már évekkel ezelőtt felfedezték a dizájnerek és a magazinok, ebben természetesen nemcsak az átlagosnál nagyobb méretű szája és hosszú lábai, hanem izgalmas családi háttere is szerepet játszott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés