free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mick Jagger lánya totálisan kezelhetetlen

Borsa         Címkék: bulizás, celeb, család, drog, mickjagger 1 hozzászólás

Valószínűleg senki nem lepődik meg azon, hogy Georgia May Jagger a problémás tinédzserek közé tartozik. Mick Jagger bekeményített, de nem sok sikerrel.

Kevés sztárgyerek gyerekkora zajlik simán, főleg, ha a hírnév mellé korlátlan mennyiségű pénz is megadatik. Georgia May Jagger legutóbb kétes alakokból álló baráti körével és a partikon készült fotókkal akasztotta ki az apját.

A 18. születésnapján például nem kevés tequilát és sört fogyasztott, a januárban nyilvánosságra került fotók tanúsága szerint pedig gyanús csomagot vett át valakitől egy pub előtt, később pedig az orrához nyúlt. A Jagger-sarj sokat mutatkozik Alice Dellal modell társaságában, aki drogfogyasztásról árulkodó fotói miatt majdnem elvesztette az örökségét, és a baráti köréhez tartozott az egykori DJ, Shawn Francis, aki öngyilkos lett egy exstasy-túladagolás után.

A jól sikerült partiktól Mick Jagger természetesen nem volt elragadtatva, és állítólag azt mondta Georgia May-nek, hogy jobban tenné, ha a bulizás helyett inkább a közeljövőben esedékes vizsgáira koncentrálna. Bár a lány barátai meg vannak győződve arról, hogy Georgia May-nek több esze van annál, hogy kábítószert fogyasszon, Mick Jagger valószínűleg saját magából indult ki, és bekeményített, egyszerűen eltiltotta a lányát a partizástól.

http://i36.tinypic.com
Georgia May Jagger

Mindezek ellenére Georgia May nemrég St Tropez-be utazott, hogy részt vegyen egy Chanel-bemutatón és az azt követő partin. A fogszabályzó esküdt ellenségeként is ismert tinédzser az anyagiakban sem szorul apja támogatására, mert egy vagyont keresett modellkarrierjével. Szerepelt már a Vogue címlapján, a Rimmel és a Versace kampányában, és egymillió fontos szerződést kötött a Hudson farmermárkával.

A híres felmenőkkel rendelkező sztárgyereket egyébként már évekkel ezelőtt felfedezték a dizájnerek és a magazinok, ebben természetesen nemcsak az átlagosnál nagyobb méretű szája és hosszú lábai, hanem izgalmas családi háttere is szerepet játszott.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés