free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mihalik Enikő a brazil Vouge-ban

Trapp Henci         Címkék: fürdőruha, kirakat, mihalikeniko, vouge 24 hozzászólás

Hazánk legkeresettebb modellje, Mihalik Enikős sok-sok magazin fotózáson van már túl. Most a brazil Vouge-ban látható róla egy teljes sorozat, fürdőruhában.

A brazil Vouge júliusi számában Mihalik Enikő, békéscsabai modell pózol - jobb és rosszabb fürdőruhákban. Enikőről készültek már nagyon korrekt fotósorozatok, de ez a néhány kép ezen sorok íróját sajnos nem győzte meg Enikő profizmusáról - pedig tudjuk, hogy az -, talán csak a fürdőruhák tetszenek rajta. Be kell valljam, nem vagyok oda Mihalik Enikőért, mert bár az alkata tökéletesen modelli, az arca számomra nem szép. Tisztában vagyok vele, hogy ez így túl szubjektív, viszont nézzétek meg a szája vonalát, vagy azokat a markáns arccsontokat, egészen furcsa külleme van a pofijának, mégis annyira átlagos. Nos, ízlések és pofonok, azt viszont mindenképpen el kell ismernünk, hogy Mihalik Enikő jelenleg a leghíresebb magyar - legalábbis a kifutókon, a nagy divatházak tudatában.A békéscsabai lány első sikerét 2002-ben érte el, ekkor nyerte meg az Elite Model Look modellversenyt, és 2006-ban már Párizsban a Chanel kifutóján tipeget, szebbnél szebb kreációkban. Később szerepelt Emporio Armani és Giorgio Armani milánói bemutatóján, és innentől kezdve roppant keresett lett a teste a szakmában. Enikőt a legendás fotóspáros, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin is előszeretettel fotózza."Együtt fotóztam Eva Hercigovával, Naomi Campbellel, Daria Werbowy-val, Natasha Polyval és hasonló nagy modellekkel. A V magazin számára castingoltak, aminek során mindenki csinált egy címlaptesztet és egy fotót, s amikor én jöttem, Inez készített rólam egy képet. Ezután azt mondta, hogy jó, én maradok, és velem fotózzák be az egész anyagot. Naomi Campbellt dobták miattam, ez jól esett. Igazából ettől a pillanattól fogva alakult ki közöttünk az a mágikus fotós-modell kapcsolat, ami azóta is tart. Rengeteget dolgoztunk már együtt: japán Vogue, olasz Vogue, francia Vogue..." – ecsetelte Enikő egy interjú alkalmával. Nézzétek meg a képeket és mondjátok el, nektek hogy tetszik...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés