free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mike Tyson nem eszik több állati fehérjét

Borsa         Címkék: boxoló, celeb, miketyson, vegán, vegetáriánus 0 hozzászólás

Az egykori boxbajnok vegán étrendre váltott, lefogyott, nem verekszik és nem drogozik. Most már biztos, hogy nem harap le több fület.

A celeb imázshoz ma már az egészséges táplálkozás is hozzátartozik, előbb tudjuk meg egy újdonsült sztárról, hogy mit eszik és mit nem, mint azt, hogy mennyire tehetséges, vagy mit gondol a világról. Ha nem is vegetáriánus, az "ideális" híresség elítéli a méltatlan állattartást, vagy ha még ezt se, legalább nem hord szőrmét. Legutóbb Mike Tysonról derült ki, hogy végleg szakított az állati fehérjékkel, bár az ő esetében szó sincs imázsépítésről vagy divatról.

Az öt éve visszavonult egykori boxbajnok egyszerűen le akart fogyni, ennyi az egész, az elmúlt években ugyanis elég komoly súlyfeleslegre sikerült szert tennie. Nemrég a New York-i Yes Networknek adott interjút, amiben elmondta, hogy egy ideje teljesen vegán étrendet követ, ami azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt. Az életmódváltás nemcsak a testsúlyára volt hatással, azóta "nincs dráma az életében".

A 43 éves ex-boxbajnokot a napokban Beverly Hills-i felkapott Mr. Chow étteremben látták vacsorázni harmadik felesége társaságában. Arról nincs információ, hogy Tyson mit tudott választani az étlapról, de a különleges igényekhez szokott szakácsok biztosan meg tudták oldani a dolgot.

www.aceshowbiz.com
Mike Tyson

Tysonról a legtöbb embernek nemcsak az ugrik be, hogy 20 évesen ő lett a világ legfiatalabb nehézsúlyú boxvilágbajnoka, hanem az is, hogy karrierjét számos agresszív megnyilvánulás és erőszak kísérte, a ringen kívül is. Első felesége a verések miatt vált el tőle, 1992-ben nemi erőszak miatt kellett börtönbe vonulnia három évre. (Tyson azóta is tagadja a vádakat.) Szabadulása után egy évvel azzal sokkolta a közönséget, hogy meccs közben leharapott egy darabot ellenfele, Evander Holyfield füléből. Tyson nagy átalakulásához hozzájárult egy tavalyi családi tragédia is, négy éves lánya, Exodus életét vesztette egy otthoni balesetben.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés