free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mike Tyson nem eszik több állati fehérjét

Borsa         Címkék: boxoló, celeb, miketyson, vegán, vegetáriánus 0 hozzászólás

Az egykori boxbajnok vegán étrendre váltott, lefogyott, nem verekszik és nem drogozik. Most már biztos, hogy nem harap le több fület.

A celeb imázshoz ma már az egészséges táplálkozás is hozzátartozik, előbb tudjuk meg egy újdonsült sztárról, hogy mit eszik és mit nem, mint azt, hogy mennyire tehetséges, vagy mit gondol a világról. Ha nem is vegetáriánus, az "ideális" híresség elítéli a méltatlan állattartást, vagy ha még ezt se, legalább nem hord szőrmét. Legutóbb Mike Tysonról derült ki, hogy végleg szakított az állati fehérjékkel, bár az ő esetében szó sincs imázsépítésről vagy divatról.

Az öt éve visszavonult egykori boxbajnok egyszerűen le akart fogyni, ennyi az egész, az elmúlt években ugyanis elég komoly súlyfeleslegre sikerült szert tennie. Nemrég a New York-i Yes Networknek adott interjút, amiben elmondta, hogy egy ideje teljesen vegán étrendet követ, ami azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt. Az életmódváltás nemcsak a testsúlyára volt hatással, azóta "nincs dráma az életében".

A 43 éves ex-boxbajnokot a napokban Beverly Hills-i felkapott Mr. Chow étteremben látták vacsorázni harmadik felesége társaságában. Arról nincs információ, hogy Tyson mit tudott választani az étlapról, de a különleges igényekhez szokott szakácsok biztosan meg tudták oldani a dolgot.

www.aceshowbiz.com
Mike Tyson

Tysonról a legtöbb embernek nemcsak az ugrik be, hogy 20 évesen ő lett a világ legfiatalabb nehézsúlyú boxvilágbajnoka, hanem az is, hogy karrierjét számos agresszív megnyilvánulás és erőszak kísérte, a ringen kívül is. Első felesége a verések miatt vált el tőle, 1992-ben nemi erőszak miatt kellett börtönbe vonulnia három évre. (Tyson azóta is tagadja a vádakat.) Szabadulása után egy évvel azzal sokkolta a közönséget, hogy meccs közben leharapott egy darabot ellenfele, Evander Holyfield füléből. Tyson nagy átalakulásához hozzájárult egy tavalyi családi tragédia is, négy éves lánya, Exodus életét vesztette egy otthoni balesetben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés