free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, amiről tudjuk a tutit

Borsa         Címkék: divat, egészség, gyereknevelés, lista, szex 10 hozzászólás


Hiába, mindig lesz, amit Ők jobban tudnak. Hogy kik Ők? A mindentudó megmondóemberek. Megmondjuk, mi a receptjük, hogy mi is tudjuk a tutit.Te is meglepődsz, mennyi önjelölt mindentudó van a környezetedben, vagy akár a kedvenc weblapodon, akik mindig tudják a választ a szexszel, lelki dolgokkal, gyerekneveléssel, divattal és egészséggel kapcsolatban? Nem tudsz úgy körbejárni egy témát, hogy ne kössenek bele. Bármennyire idegesítők is tudnak lenni, néha már te is szeretnél egy lenni közülük, hogy tudd, milyen érzés, amikor mindig rá tudsz tromfolni a másikra és mindig igazad van. Görbe tükör megmondóembereknek. Nevessünk együtt. Divat

Vegyünk egy gyorstalpaló stylist tanfolyamot. Az alapkövetelmény: tudni kell kötni,
mármint bele az élő fába. Legyünk igényesek: ne elégedjünk meg semmivel, illessünk fitymáló megjegyzésekkel minden bemutatott szettet, de megoldást vagy alternatívát semmiképp ne javasoljunk. Például: Rossz ránézni, komolyan, magára kicsit is adó nő nem venne fel ilyet. Ezen kívül értekezzünk a képen látható modellek ruhájáról, az anyagok és a szabások összeférhetetlenségének tekintetében, és adjunk magas sarkút mindenkire, hiszen egy igazi nő még a vécére is abban jár, sőt, abban alszik.


Egészség

Ha sikeresek akarunk lenni, két irányzat közül is választhatunk: a dietetikus vonal és az "úgyis meg kell halni valamiben" tábor között. Az előbbi mindent otthon termel, soha semmilyen készkaját nem fogyaszt, kikéri magának, ő nem mérgezi a családját, több széndioxidot nyel el, mint amennyit termel, és gyakorlatilag örökké él. A másik tábor minden alkalmat megragad, hogy gunyorosan megjegyezze: egyesek mennyire unatkoznak, hogy arra is van idejük, hogy odafigyeljenek az egészséges táplálkozásra, hogy bogyók helyett növényi drogokat kotyvasszanak, és hogy biztosan nagyon ráérnek, hogy megengedhetik maguknak, hogy ne autóval járjanak. Túl van ez lihegve, nehogy már az ózonlyuktól vagy a spanyol epertől haljunk meg, különben is, nem érek rá ezzel foglalkozni.
Gyereknevelés

Csatlakozzunk a bezzeg-szülők és szupernagyik táborához. Az nem is anya, aki nem viszi a gyereke után az otthon felejtett uzsonnás táskát, akkor sem, ha a fél lábát a vonat alatt hagyta, a gyerek pedig a Holdra ment osztálykirándulásra. Nem, soha nem bántuk, sőt élveztük a fogzás miatt átvirrasztott éjszakákat, és örömujjongásban törtünk ki, amikor összepisilte a harmadjára áthúzott ágyneműt. Szabadidőre csak az amatőrök vágynak, az igazi szülő fáradhatatlan, mindig elfoglalt, de így is tökéletes háztartást vezet. És apuka is köszöni, jól van.
Psziché

A felmerülő gondok tulajdonképpen álproblémák. Nagyanyáink is boldogan éltek pszichológus meg ilyen sarlatánok nélkül, egy jó verés karbantartotta a lelküket. Aki nem tudja egyedül megoldani a problémáit, az gyenge ember, nem közénk való. Elő lehet venni a szülő vagyok ütőkártyát: különben is, kinek van erre ideje (lásd 3. pont). Ja, és ennyi erővel én is elmehetnék pszichológusnak, tudok én annyit, mint az a Csernus, és kedvesebb is vagyok. 

Szex

Szintén két lehetőség közül választhatunk: tökéletes a szexuális életünk, minden nap többször, dupla tyé pozícióban is csináljuk, miért, ti nem?? Vagy már leszoktunk róla, mert nem is hiányzik, és különben is, van jobb dolgunk annál, és az egészségünk sem engedi ezt a fajta tevékenységet. Lehetünk prűdek, frigidek, fehérmájúak, vagy kicsit aberráltak, a lényeg újfent az, hogy minden mondatunkat szentenciaként ejtsük ki, és minden kétséget kizáróan igazunk legyen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés