free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk miniben

H. Lena         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, mini, nyár 140 hozzászólás

Végre megérkezett a nyár, ennek köszönhetően a csajok szoknyái egyre rövidebbek. Megnéztük, ki hogyan viseli a minit. Az utcán láttuk.

Fenti leadben tett triviális megállapítás - miszerint minél melegebb van, annál rövidebbek a nők szoknyái - nem szorul sok magyarázatra, nem is húzzuk az időt vele, rögtön a lényegre is térnénk.A képen látható igenes lány első ránézésre nem villant túl sokat, de ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy ez egy igen kellemes és szép színkombinációval bíró, laza, csajos összeállítás. A felső és a cipő púder színe adja meg a keretét és a hangulatát az összeállításnak, amit nem visz el a szoknya és a táska feketéje. A kiegészítőkért óriási pirospont jár, és nem csak azért, mert mind stílusában, mind pedig színében tökéletesen illeszkednek a szetthez, hanem mert pont annyi, amennyit ez az összeállítás elbír: nem több, nem kevesebb. Szerettük, mert egy laza, csajos, mégsem tucat szettre bukkantunk.


A fenti képen tökéletes példát láthatunk arra, hogy egy csinos lány, hogyan tudja elterelni a figyelmet arról, hogy milyen kedvező adottságokkal is bír. A képen ugyanis az látható, hogy bár színeiben és hangulatában minden illik mindenhez, a táska, passzol a szandálhoz és még a  ruha színe is elviselhető, ám utóbbi szabása sajnos tönkre vág mindent. Erős szó, hogy ízléstelen, mert nem ízléstelen a ruha, de sajnos elviszi a szett hangulatát ebbe az irányba. Talán, ha a szoknyarész kicsit hosszabb lenne és kevésbé szűk, a felső része pedig nem lenne ennyire nyitott, nem keltené ezt a hatást. Azon gondolkodunk, hogy ha lehajol, biztosan kint van a feneke... szóval kár a lányért.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés