free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: mintás trikók

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, mintás, póló, trikó 8 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal mintás trikókat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az idei tavasz és nyár egyik vezető trendje a farmer, ez pedig magával hozta a - farmer cuccokhoz kiválóan passzoló - mintás és feliratos trikók divatját is. Bár az elmúlt években inkább a tinik ruhatárának voltak meghatározó darabjai az ilyen jellegű holmik, ebben a szezonban korra való tekintet nélkül mindenki bevállalhatja ezeket. Kedvcsinálóként és iránymutatásként jöjjön néhány modell az aktuális kollekciókból.

Nem újdonság, hogy menő idén a virágminta, méghozzá nem csak blúzokon, kardigánokon vagy épp ruhákon, hanem pamut felsőkön is. A képen látható darab mind szabását, mind pedig mintázatát tekintve kellemes átmenet a nőiesebb stílusú felsők és a nyomatos trikók között, így ideális lehet annak, aki a klasszikus trikó fazont nem kedveli.Az állatos minták többféle felfogásban is megjelennek idén a pólókon. Egyrészt látunk egy bohókásabb vonalat, ide sorolható például a strasszkövekkel kirakott SZTK-szemüveget és kislányruhát viselő cicával ékesített trikó. A másik fő csapásirányt pedig az állatok bundájának vagy tollazatának mintáival díszített modellek jelentik. Ez utóbbin belül a leggyakoribbak a  párducmintás modellek, ám ezek az esetek többségében nem épp ízlésesek, ráadásul már unalmasak is, ezért akinek ez a vonal szimpatikus, válasszon inkább valamilyen másfajta állatmintát, például pávatollasat!
Márkák, árak:
Virágos: Stradivarius, 3995 forint
Kismacskás: Stradivarius, 1995 forint
Pávás: Mango, 3995 forint

Majd' minden márkánál felbukkannak a trikókon valamely ismert mesefilm szereplői. A rajzfilmfigurás darabok nem jelentenek különösebb újdonságot, annál inkább a fotó hatású minták. Ilyenekkel nyomták például a Mango "Óz, a  nagy varázsló" pólókollekciójának modelljeit.Aki viszont azt mondja, hogy köszöni szépen, de ő nem kér sem a virágokból, sem az állatokból, sem pedig a mesefigurákból, viszont a nyomatos pólókat mégsem passzolná, az sincs kizárva a nyomatos póló divatból. A már felsoroltaknál nem kevésbé menők ugyanis a "mondanivalójukat" tekintve semleges, lehetőleg fotó hatású mintával díszített pólók is, például a képen látható óriáskerekes modell.
Márkák, árak:
Alice: Bershka, 4995 forint
Dorothy: Mango, 3995 forint
Óriáskerekes: Zara, 3995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés