free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Franciás eklektika

Borsa         Címkék: eklektikus, francia, kirakat, mintás, stílusleső 1 hozzászólás

2011 egyik meghatározó trendje lesz az eklektika. A mai részben már egy ennek jegyében készült szettet mutatunk, melyben klasszul megfér a csíkos a pöttyössel.

Nemrégiben írtunk már arról, hogy ebben az évben kifejezetten menő lesz mintásat a mintással kombinálni, persze csak és kizárólag átgondoltan és ízlésesen. Ma egy visszafogott, franciás hangulatú, bájosan eklektikus összeállítást mutatunk be. Az eredeti szettet a Styling Dutchman divatblogból választottuk.

Top: Mango
Szoknya, övvel: Zara
A laza, lágy esésű matrózcsíkos top és a konszolidált, szürke, magas derekú ceruzaszoknya stílusban alapvetően eltérő ruhadarabok, melyek éppen ezért alkotnak vagány párost. Fontos, hogy a felsőrészből olyan modellt válasszunk, melyet be tudunk tűrni a szoknyába anélkül, hogy a ráncok feltűnően átütnének az anyagon. Maga a szoknya lehet halszákás, de akár aprókockás vagy mini tyúklábmintás is.

Ha eklektikus hatásra törekszünk, válasszunk a felsőrész és/vagy a szoknya mintázatától merőben eltérő mintázatú harisnyát, mely ugyanakkor mégsem annyira harsány, ami már diszharmóniát keltene. E kritériumoknak megfelel például egy fekete alapon fekete pöttyös nejlonharisnya.

Kabát, kesztyű: Mango
Harisnya, táska, cipő: Zara
Sapka: Promod
Ha tehetjük, válasszunk az öltözékhez világos színű - bézs vagy szürkés árnyalatú - kabátot, egy sötét tónusú darab ugyanis túlságosan komorrá tenné ezt a szelíden bohókás összeállítást! A beret sapka ennek az outfitnek “kötelező” kelléke, az elegáns bőrkesztyűvel pedig tovább fokozhatjuk a sikkes összhatást. Lábbeliből mindenképp magas sarkút válasszunk, a szoknyafazon ugyanis megköveteli ezt. A cipő színének részben vagy egészben alkalmazkodnia kell a harisnya árnyalatához. A táska viszont alkalmazkodhat akár a cipő, akár a szett bármely más elemének színéhez is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés