free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ízléses, mintás harisnya

Megyeri Nikolett         Címkék: harisnya, ízléses, kirakat, mintás, ősz 6 hozzászólás

A mintás harisnya is lehet ízléses és előnyös viselet. Legalábbis, ha megtaláljuk a stílusunknak és a lábformánknak megfelelő modellt. Lista, tanácsokkal.

Egy jól megválasztott mintás harisnya sokat dobhat a kinézetünkön, a legmegfelelőbb darab megtalálásához azonban az önkritikánkra és a jó ízlésünkre egyaránt szükség van. A mintás harisnya viselése ugyan nem csak a hosszú, hibátlan formájú és vastagságú lábbal megáldott csajok privilégiuma, viszont ha éppenséggel akad korrigálnivalónk, akkor olyan modellben gondolkodjunk, mely ebben a segítségünkre van. Nagyon lényeges az is, hogy az adott öltözékünkhöz és az alkalomhoz is passzoló darabot válasszunk!

Széltében csíkos (Esprit)

A széltében csíkos harisnyák optikailag vastagítják a lábat, így a pipaszár lábakkal megáldott csajoknak ilyet ajánlunk. Az idei, őszi-téli szezonban a sűrű csíkozású modellek kevésbé divatosak, helyettük az ilyen és ehhez hasonló, óriás csíkos harisnyák a  menők. A képen látható darab kiválóan illik egy basic stílusú, szürke-fekete színvilágú, sortos vagy miniszoknyás, bokacsizmás szetthez, melynek a harmóniáját nem, az egyhangúságát viszont megbontja.


Hosszában csíkos (Wolford)

A formás, ámde rövid és/vagy vastagabb lábakkal rendelkezőknek a sötét színű, hosszanti csíkozású harisnyák az előnyösek, a vékony lábúak viszont kerüljék az ilyen darabokat! A fotón szereplő, illetve az ehhez hasonló modellek az egyszerű, de elegáns irodista vagy alkalmi ruhákat, szoknyákat egészítik ki a legjobban. Lényeges, hogy kizárólag egyszínű cuccokból álló összeállításokhoz viseljük, a mintahalmozás ugyanis tönkreteszi az összhatást.Pöttyös (Zara)

A pöttyös harisnyák szintén vastagítják optikailag a lábakat, a sötét szín és az apró, sűrű pöttyök ugyanakkor nyújtják is, tehát az ilyen mintázatú modellek elsősorban az alacsonyabb vagy átlagos magasságú, vékony lábú nőknek állnak jól. A pöttyök  megtörik egy sötét tónusú, formális stílusú ruhadarabokból álló szett szigorúságát, mely - alkalomtól függően - előny vagy hátrány is lehet. Mintás cuccokhoz ez sem ajánlott!Kockás (Wolford)

Azok a csajok, akik tökéletes hosszúságú, formájú és vastagságú lábakat nyertek a genetikai lottón, érthető, ha maximálisan hangsúlyozni is akarják ezt. Fizikai adottságaikat tekintve ők gyakorlatilag bármilyen mintázatú harisnyát bevállalhatnak, ám az ízlésességre nekik is ugyanúgy oda kell figyelni! A képen egy rafinált, tekinteteket vonzó, ugyanakkor a legkevésbé sem közönséges harisnya látható, mely határozottan kiemeli a láb formáját. Basic és elegánsabb összeállításokba egyaránt beleillik.


Csipkés (Calzedonia)

A 2010/11-es őszi-téli szezon egyik vezető trendje a csipke, így nem maradhatott le a listáról egy csipkeharisnya sem. A minta a lábforma kisebb tökéletlenségeiről elvonja a figyelmet, viszont vastagít is, így csak vékony vagy arányos vastagságú lábakkal rendelkezőknek javasoljuk. Csipkeruhával, csipkeszoknyával semmiképp ne kombináljuk, mivel az már kimeríti a “túl sok a jóból” kategóriát. Legjobban egy finom, kis fekete ruhával működik: a végeredmény ez esetben a klasszikusan szexis, alkalmi megjelenés. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés