free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk mintás sállal

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, mintás, sál 23 hozzászólás

Egy mintás sállal a legegyszerűbb öltözéket is feldobhatjuk. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen maga az alap öltözék. Az utcán láttuk.

A mintás sálak és kendők évek óta, télen-nyáron menők és e tekintetben a mostani szezon sem hozott változást. Ennek persze örülünk, hiszen egy jól használható kiegészítőről van szó, mellyel klasszul felturbózhatjuk a legkülönfélébb szettjeinket. Ehhez azonban magának az alap outfitnek is stimmelnie kell, ugyanis egy elrontott összeállításon bizony a sál sem segít...
 


Íme, egy kiváló példa arra, mire is való egy mintás sál. Adott egy ízléses, ámde nem különösebben izgalmas cuccokból álló szett: barna ballonkabát, farmer, valamint a kabáthoz és egymáshoz is árnyalatában és stílusban tökéletesen passzoló csizma és kézitáska. Ha ennyi lenne az egész, lehet, hogy észre sem vennénk. Alanyunk azonban egy rendkívül jó érzékkel megválasztott - önmagában is kellemes, színvilágában pedig az öltözékhez illő - virágmintás sálat kötött a nyakába, mely egyrészt nyilván praktikus funkciót is betölt a V-galléros kabáton, másrészt pedig fel is dobja az outfitet. Nem lesz tőle túl sok, viszont megmenti attól, hogy túl kevés legyen.
A táska mutatós… lehetne, egy másik szettben. Nagyjából ez az egyetlen pozitívum, ami erről az összeállításról elmondható. Egyébként az egész olyan, mintha két, különböző évszakban készült képből lenne "összetolva". Felül egy téli öltözéket látunk, unalmas, formátlan szövetkabáttal, alóla kificcenő, vastag, kötött pulóverrel. Innentől lefelé viszont egyszeriben évszakot vált az outfit, hiszen a vékony, piros nadrágszoknya, a leheletnyi, testszínű harisnya és a fehér, törpesarkú cipő kivétel nélkül inkább tavaszias-nyárias holmik. A felső és az alsó rész közti harmóniát alanyunk feltételezhetően a világos alapú, párducmintás sállal vélte megteremteni. Nem sikerült. Nem sikerülhetett.  
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés