free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Miranda Kerr sem tökéletes

Borsa         Címkék: diéta, mirandakerr, modell, táplálkozás, test 0 hozzászólás

A menő fehérneműmodell, Miranda Kerr nem tartja tökéletesnek a testét. Ezért személyi edzővel dolgozik és vércsoport-diétát követ.

Miranda Kerr, a Victoria's Secret modellje, ebből pedig már-már arra következtethetnénk, hogy ő speciel a tökéletes testű nők közé sorolja magát, ám ez egyáltalán nincs így. "Senki sem tökéletes. Vannak olyan testrészeim, melyek rendben vannak, de vannak olyanok is, melyeken dolgoznom kell a személyi edzőm útmutatásai szerint. Azt gondolom, hogy a legfontosabb az, hogy minden nő boldog és elégedett legyen azzal, amije van."

A 26 éves modell a vércsoport-diéta híve, az étrendjét szigorúan tartja, ám ahhoz is ragaszkodik, hogy néha szabadon engedhessen a kulináris élvezeteknek. "Tudom, hogy mi az, ami számomra működik. Alapvetően vegetáriánus vagyok, de olykor eszem egy kis halat vagy csirkét, sőt szökőévben egyszer steaket is" - mondta.

http://mylife.vgb.no

"Alkalmazkodó vagyok. Ha valaki főz nekem, nem mondom azt, hogy 'nem, én ilyesmit nem fogyasztok'. Azt hiszem nem kell annyira szigorúnak lenni magunkhoz, az élet arról szól, hogy jól érezzük magunkat, ugyanakkor lényeges tisztában lenni azzal, hogy mi a jó a testünknek, mi az, ami energiával tölt fel."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés