free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Miranda Kerr csábítási trükkjei

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, melltartó, mirandakerr, modell 1 hozzászólás

Miranda Kerr bevallotta, néha ő is trükkökhöz folyamodik, hogy fenntartsa férje érdeklődését. Szerintünk az a melltartó is elég lenne, amit a kifutón viselt.

Azt gondolnánk, ha az embernek egy Victoria's Secret angyal a felesége, nem lehet gond a szerelmi élettel, Orlando Bloom arája, Miranda Kerr azonban bevallotta, néha neki is el kell csábítani a férjét. A szupermodell legutóbb selyem alsónadrággal lepte meg a Gyűrűk Ura filmek sztárját, hogy az jobban beleélhesse magát a karakterébe. Chelsea Handler, a Chelsea Lately Show háziasszonya persze azonnal rákérdezett, mégis milyen karakterről beszélt, Miranda csak annyit felelt: "Azt el sem akarom mondani, ő mit vett nekem..."Kerr mostanában leginkább a Victoria's Secret főangyalaként a kifutón viselt 2,5 millió dollár, azaz nagyjából 600 millió forint értékű melltartóval szerepel a médiában. Biztosak vagyunk benne, ha hazavinné ezt a csodás darabot, nem lenne szüksége semmilyen praktikára az érdeklődés fenntartásához.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés