free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem kell vetkőzniük a Miss England versenyzőinek

Borsa         Címkék: fürdőruha, missengland, stressz, szépségverseny, vetkőzés 0 hozzászólás

Az idén elmarad a Miss England fürdőruhás fordulója. A jelenlegi szépségkirálynő szerint ugyanis túl sok stresszel jár a pózolás.

A fürdőruhás felvonulás a szépségversenyeknek az a fordulója, amire nemcsak a pasik, hanem a nők is a leginkább kíváncsiak. Ilyenkor derül fény ugyanis az apróbb hiányosságokra vagy többletekre, és kitűnő alkalom az irigykedésre és a gonoszkodásra.

Katrine Hodge, a tavalyi Miss England azonban egyáltalán nem tartja jó ötletnek a fürdőruhás fordulót, és sikerült elérnie, hogy az idei versenyzők megússzák ezt a kört. A brit hadseregben szolgálatot teljesítő 23 éves szépségkirálynő szerint ez egyáltalán nem fair dolog a lányokkal szemben. A szépségverseny amúgy is egy elég stresszes műfaj, bőven elég, hogy pózolni és beszélni kell a színpadon.

A show szervezői elfogadták az érveket: véleményük szerint egyébként sem számít, hogy a versenyzők hogy néznek ki fürdőruhában, mert a nyertesnek általában nem kell bikiniben megjelennie a győzelemmel járó hivatalos eseményeken. A férfiak kedvenc köre így elmarad, és helyette a szépségkirálynő-jelöltek a sporttudásukat fogják összemérni.

www.missblackburn.co.uk

Katrina Hodge 17 évesen csatlakozott a British Army-hoz, bátyja hatására. A hadseregben a "Combat Barbie" becenevet kapta, mert szolgálaton kívül gyakran mutatkozott magas sarkúban, műszempillával, a ruháit pedig egy pink bőröndben cipelte. Később bebizonyította, hogy a fronton is megállja a helyét, hét hónapos iraki kiküldetése során ugyanis szabad kézzel lefegyverzett egy felkelőt, és ezért kitüntetést is kapott. A szépségkirálynő azóta leszerelt és a La Senza fehérneműmárka modellje lett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés