free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A 14 éves Hailee Steinfeld a Miu Miu új arca

Borsa         Címkék: divat, kirakat, kishír, miu 0 hozzászólás

Hailee Steinfeld fiatalkora ellenére már komoly sikereket tudhat maga mögött, jelölték például Oscarra is. Most a Miu Miu kampányarca lett.

Hailee Steinfeld már nálunk is többször felkerült a legjobban öltözöttek listájára különböző vörös szőnyeges eseményeken, de úgy tűnik, ezentúl nem csak viselni, de reklámozni is fogja a ruhacsodákat. A 14 éves gyereksztárt, akit a közönség a True Grit, azaz A félszemű filmből ismerhet, amiért rögtön Oscarra is jelölték, a Miu Miu divatház kért fel őszi kollekciója kampányarcának. A Miu Miu márka Miuccia Prada "fiatalabb" vonala, és olyan hírességek képviselték már, mint Katie Holmes, Kirsten Dunst vagy Maggie Gyllenhaal.A divatvilág úgy tűnik, szereti a fiatalokat, Lindsey Wixson 15 éves volt, amikor a Miu Miu arca lett, a híres tini-divatblogger Tavi Gevinson pedig 13 éves korára vált az egyik legismertebb divatkritikussá, aki olyan divatbemutatókon ülhet az első sorban - ahol általában csak az Anna Wintour-félék kapnak helyet - mint a Dior vagy az Armani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés