free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 idegesítő mobilozási szokás

Borsa         Címkék: idegesítő, lista, mobilozás, mobiltelefon, szokás 7 hozzászólás

A mobiltelefonok elterjedésével egyenes arányban fejlődtek ki az idegesítőbbnél idegesítőbb mobilozási szokások. Összeszedtünk öt igazán tiltólistás népszokást.

Milyen jó, hogy ma már mindenkinek van mobiltelefonja. Illetve néha szörnyű. Persze, hogy mindenkinek járnak a modern kor áldásos vívmányai, de nem lenne baj, ha megszerzésüket vizsgához kötnék. Vagy minimum egy általánosan elfogatott telefonos etikett tudomásul vételéhez és aláírásához. Az alábbiak mindenképp tiltólistán lennének.


Zenetüccögtetés, avagy a mobiltelefon Sokol rádióként való használata. Főleg a tizenéves korosztályra jellemző viselkedés, hasonlítható a fiatal madarak figyelemfelkeltő násztáncához, csak kevésbé látványos, viszont sokkal idegesítőbb.

Tüncimüncizés, vagyis nyilvános szerelmi enyelgés. "Te tedd le! Nem, előbb te! Gondoltam, hogy nem fogod. Most mire gondolsz?" Köz-fül-szeméremsértés kategóriájába tartozó szabálysértés.


Élet-halál kérdések megvitatása. Legyen szó üzleti ügyekről ("Már hárommillió-ötszázezret átutaltam a Gyulának, remélem, az APEH nem veszi észre") vagy munkahelyi összeesküvés-elméletekről("És akkor az Irén megfenyegetett, hogy elveszi tőlem a projektet"), senki másra nem tartozik a telefonáló feleken kívül.Fokozott süketségi faktor. "Tessék? A buszon ülök. A BUSZON! A Blahánál járok. Micsoda? Milyen varroda? Jaaa, vacsora!"Már megint ez az idegtépő csengőhang. Már megint nem vitte magával a telefont. A hívó fél pedig nem adja fel, egy percen belül háromszor is rápróbál. Biztos, ami biztos, legyen nálunk mindig egy csinos kis kalapács, hogy gyorsan és frappánsan rendezhessük a helyzetet.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés