free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Molnár Ferenc Caramel

Borsa         Címkék: anappasija, caramel, címlap, molnárferenc 8 hozzászólás

Mindent megtett azért, hogy bekerüljön a nap pasijai közé. Tehetséges és érzékeny zenész, nem mellesleg egyre jobban néz ki. A nap pasija: Molnár Ferenc Caramel.

Molnár Ferenc már a Megasztár előtt is foglalkozott zenével, rengeteg saját szerzeménye van. Nem meglepő hát, hogy a verseny előtt is próbálkozott saját maga népszerűsítésével: rendre járta a nevesebb kiadókat, hogy meghallgassák demóit, de általában elutasító válaszokat kapott - volt, aki azt tanácsolta, hogy ezzel a névvel inkább könyvet írjon. A Caramel becenevet egyik barátja ragasztotta rá - félig gúnyosan, félig viccesen -, de azt egyikük sem sejtette, hogy nemsokára ezen a néven fogja ismerni az egész ország.

mfcaramel.hu

Aztán eljött a Megasztár, 2004-ben jelentkezett a tehetségkutató versenyre, ahol már a show elején kitűnt társai közül, nem csak saját szerzeményével (Szállok a dallal). (Ennek a dalnak az angol nyelvű feldolgozása egyébként Amerikába is kijutott, felkerült Walteré Belcher lemezére.) A verseny alatt sajnos kiújult a gerincsérve, de ez sem számított a tehetségkutatót megnyerte és ő lett 2004 megasztárja. Az azóta eltelt hat évben Bartók Eszterrel szakított, és sokat szálkásított. Jót tett neki a szénhidrátmentes táplálkozás - nem tudjuk, csak gondoljuk - és a mozgásban gazdag életmód, sokan valószínűleg már nem is emlékeznek arra a kis pufók énekesre, akik egykor remegő kézzel lépett a zsűri elé, hogy megmutassa mit tud. Jóképű, férfas, mosolygós, érzékeny és még zenélni is tud - soroljuk neve hallatán még akkor is, ha helyenként túl lágyra, azaz nyálasra sikeredik egy-egy produktuma. Jó pasi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés