free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Albert herceg arája nem szokványos hercegnő

Borsa         Címkék: hercegnő, kirakat, kishír, monaco 18 hozzászólás

Múlt héten újabb hercegnővel gazdagodott Európa. Charlene Wittstock, úszó olimpikon Monaco hercegnője lett, mégis átlagos lány maradt.

Charlene Wittstock-ot, Albert herceg újdonsült nejét nem érdemes más országok hercegnőihez hasonlítani, ő nem nemesi származású, nem él fényűző életet és nem akarja távol tartani magát az emberektől. A másik "friss" hercegnőtől, Kate Middletontól eltérően az egykori úszó olimpikon Charlene nem félt megosztani a nagyvilággal kételyeit és félelmeit új szerepével kapcsolatban: "Eleinte nagyon féltem attól, hogy nevetség tárgya leszek, véletlenül alul-vagy túlöltözök egy eseményre, esetleg rosszat teszek vagy mondok." Valószínűleg minden nő így érezne hasonló szituációban, ám Charlene nem félt ezt kimondani.Attól azonban valószínűleg nem kell tartania többé, hogy a stílusát kritizálnák, ugyanis nem más fogadta kegyeibe, mint Karl Lagerfeld, aki személyes tanácsokkal is ellátta a monacói hercegnőt, sőt az esküvőn is jelen volt. "Szereti az egyszerű szabású, kifinomult ruhákat, amik egy kicsit férfias jellegűek, ám rajta mégis igazán nőiesen mutatnak" - nyilatkozta a tervező, aki máris stílusikonnak tartja Charlene-t, aki őszinteségével és hétköznapi stílusával Grace Kelly méltó utódja lehet, és minden bizonnyal közkedvelt hercegnő lesz majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés