free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk monogramos táskával

Borsa         Címkék: camel, divat, ilyenekvagyunk, kabát, kirakat 38 hozzászólás

A Louis Vuitton monogramos táskát a legtöbben "mindenhez megy" alapon hordják. Valójában azonban kevés az olyan szett, amibe igazán illik. Az utcán láttuk.

Az a bizonyos barna-drapp Louis Vuitton táska, melynek eredeti változatai, valamint meggyőző és kevésbé meggyőző replikái egyaránt megtörhetetlenül népszerűek… A minta esztétikumáról, az eredeti és a hamisított darabok közti elvi és gyakorlati különbségekről szóló, valamint az ilyen táskát hordók hozzáállásával és világképével kapcsolatos, totálisan parttalan vitákat a magunk részéről nem szeretnénk folytatni - ezt a lehetőséget inkább meghagyjuk az arra esetlegesen affinitást érző hozzászólóknak. Az összehasonlításban kizárólag azt vizsgáljuk, hogy a táska stílusban és színvilágban mennyire illik vagy épp nem illik  az adott összeállításba. Képünk szereplője egyenesen a táskához öltözött, vagy legalábbis nagyon klasszul ráérzett arra, hogy mihez lehet egy ilyen modellt viselni. A trendi, camel színű szövetkabát és a barna csizma között kiváló összekötő elem a barna-drapp táska, ami még a formájával is alkalmazkodik a szett sziluettjeihez. A kabát alól finoman kikandikáló maxipulóver és a sötétkék farmer komfortos, időjárásnak megfelelő holmi. A többi darabhoz kifogástalanul illő világosbarna kesztyű arról árulkodik, hogy a hölgy  a részletekre is kellőképpen ügyel. Azt pedig jóhiszeműen feltételezzük, hogy a bal vállon lógó papírszatyor egy friss vásárlás eredménye, nem pedig a szett otthontól hozott része.
A sikkes, kockás kabát és a piros kesztyűk eszményi kiinduló alapot adnának egy igenes öltözékhez. A lábbeli - jelen sorok írójának - nem túl szimpatikus, de ez ízlés dolga, mivel a cipő egyébként teljesen vállalható és egyáltalán nem üt el az összegésztől. A bal kézben tartott kopottas, sildes fiúsapka viszont már kevéssé érthető, leginkább olyan hatást kelt, mintha alanyunk a földön találta volna és most vinné el a legközelebbi kukáig. Ami azonban leginkább kilóg ebből a szettből, az a táska, mely konkrétan semmihez sem passzol. Egy piros táskával - és ha a sapkát már sikerült kidobni - ennek az összeállásnak egyértelműen a másik oldalon lenne a helye.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés