free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A márkafanatikusok újabb őrültsége

Borsa         Címkék: chanel, dizájner, kirakat, kishír, papírszatyor 0 hozzászólás

Ha már márkás cuccokra nem futja, márkás papírzacskókat is vehetünk, hogy azzal vágjunk fel. Vigyázat, már ezeket is hamisítják!

Azok a márkafanatikusok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egymillió forintért eredeti Chanel táskát vásároljanak maguknak, új őrületet indítottak az interneten: a márkás cuccok helyett azokat a papírzacskókat vásárolják meg, amikben az áru érkezett. Sőt, továbbmenve Kínában olyannyira elterjedt ez a szokás, hogy megindult ezen bevásárló zacskók hamisítása is. Az aukciós weboldalakat, mint az eBay elárasztották az üres Chanel, Armani, Playboy logokkal ellátott papírszatyrok, amiket nagyjából kétezer forintos áron vásárolhatunk meg, bár egy fekete, fényes papírból készült Chanel zacskó - aminek a fogóján kis dísz fityeg - licitje 54 000 forintnál tart éppen.Sokan napi rendszerességgel használják ezeket a papírszatyrokat táska helyett, sőt, olyanok is vannak, akik lakásukat díszítik velük. Yang Xiaoya, számtalan Gucci, Dior és Louis Vuitton zacskó birtokosa szerint "...a híres logoval ellátott papírszatyrok sokkal jobban mutatnak, mint az átlagos darabok."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés