free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A sztárok feketében csillogtak

Borsa         Címkék: divat, kirakat, kisfekete, kishír 1 hozzászólás

A "kis fekete" modern változatai uralták az MTV Video Music Awards vörös szőnyegét. Ki a gótikus, ki a rockos stílusra szavazott.

Az MTV Video Music Awards idén sem a zenéről szólt elsősorban, hanem a divatról és a meglepő bejelentésekről. Beyonce (aki egyébként egy gyönyörű narancsszín Lanvin ruhában érkezett az eseményre) a színpadon fedte fel a világ előtt gömbölyödő pocakját, Lady Gaga pedig férfinak öltözve, Elvis Presley-frizurával sokkolta a tömeget. Az est háziasszonya, Katy Perry négy különböző öltözékben jelent meg az este folyamán, mindegyik outfitje színesebb és különlegesebb volt az előzőnél, azonban a díjátadó legjobban öltözöttjének járó díjat mi egyértelműen a feketét viselő hölgyeknek adnánk. Selena Gomez kissé gótikus beütésű Julian MacDonald ruhában jelent meg, amit arany Brian Atwood cipővel párosított, Zoe Saldana rockos Barbara Bui ruháját kígyóbőr mintás Balenciaga platform szandállal dobta fel, míg Kelly Rowland arany hímzéses Falguni & Shane Peacock minit és szegecses Christian Louboutin magassarkút viselt.Britney Spears csillogó fekete Moschino ruhában és a szerelemtől ragyogó arccal vette át a szerintünk kissé megkérdőjelezhető életmű díját, a ceremónia leghatásosabb fellépését pedig Adele produkálta, akit a közönség percekig állva ünnepelt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés