free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Művégtaggal is divatosan

Trapp Henci         Címkék: divat, kirakat, művégtag, test 2 hozzászólás

Ijesztő, ha valakinek nincsen lába, viszont művégtagokkal, manapság már divatozni is van lehetőségünk. Kiegészítők műlábra.

Számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzet lehet az életünkben, ami véglegesen megváltoztatja a mindennapjainkat. Ilyen a végtag amputáció is, amely lehetetlenné tenné, hogy csinosak legyünk (természetesen nem is ez az elsődleges célunk, viszont most a divatról beszélünk). Egy designer viszont olyan kiegészítőket tervezett műlábhoz, amellyel bármilyen szituációban természetesen festhetünk.

Outfeet_Aviya Serfaty from aviyaya


Outfeet - külső láb - terméket Aviya Sefaty fejlesztette ki, és nem csak a kényelemre, a funkcióra, de a küllemre is erőteljes hangsúlyt fektetett. Igen, bármennyire is szörnyű belegondolni, sajnos sokan élnek végtagok nélkül, de az ő életüket is komfortosabbá lehet tenni - külföldi formatervezők rendre segítséget is nyújtanak ehhez. Ez a műláb, amelyet most fedeztünk fel, azért különleges, mert különböző elfoglaltságokra alkalmas "bőrt" lehet rájuk húzni. Ha táncolni megyünk - amputált, de pótolt végtaggal -, lehetőségünk van rá, hogy egy kicsi, három centis sarkat passzintsunk a művégtag sarok részére, és a plasztikára húzható szövet, csizma hatást kelt, máris csinos.Hétköznapi viseletre nőies ornamentikák által díszített kiegészítőt lehet felvenni, sportoláshoz pedig természetesen egy sportos - hasonló, mint a térd-, és bokavédő szalag - kiegészítővel lehet hordani. Ha minden alaptevékenységhez elérhető a műlábhoz egy-egy kiegészítő, akár észrevehetetlenné is is válhat a hiányosság.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés