free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Álommunkahelyek

Borsa         Címkék: dizájn, iroda, munka, munkahely, tárgy 2 hozzászólás

Egészen más érzés egy olyan helyen dolgozni, ami esztétikailag sem vágja ki a biztosítékot az alkalmazottaknál. Munkahelyek következnek, ahová jó lehet bejárni.

Itthon egyelőre nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget annak, hogy az egyes helyiségek ne csak praktikusak legyenek, hanem egyben esztétikai élményt is jelentsenek azoknak, akik életük harmadát a munkahelyükön töltik. A szemet gyönyörködtető enteriőrökben a hangulat és ezáltal a teljesítmény is jobb lehet.

Ágy az íróasztalhoz
 
A mumbai székhelyű Busride Design Studio olyan irodát tervezett, ahová öröm bejárni. A tereket üvegfalakkal választották el, a piros felületek inkább egy nightklub hangulatára emlékeztetnek.

www.trendhunter.com

Minden íróasztal felett kényelmes ágy található, amit létrán közelíthetnek meg a sziesztára vágyó alkalmazottak. Persze egy elnéző főnök nélkül az egész nem ér semmit.

Gigantikus tölcsérek
 
Egy hatalmas, üvegfalú ipari létesítményből komfortos teret varázsolni szinte lehetetlen, de akadnak azért kivételek.

www.trendhunter.com

Egy észak-olaszországi cég rideg központi épületébe hatalmas fordított tölcséreket építettek, és ezek nemcsak feldobják, hanem meg is osztják a barátságtalan tereket. A tervezők arra is ügyeltek, hogy az egyes "helyiségek" elég természetes fényt kapjanak.

Iroda a jövőből
 
A Nendo dizájnstúdió által tervezett tokiói iroda alkalmazottai úgy érezhetik magukat, mintha száradó lepedők között dolgoznának, ráadásul egy űrhajó fedélzetén.

www.trendhunter.com

Ajtók helyett hullámzó térelválasztók szeparálják el egymástól az egyes munkaterületeket, és minden hófehér. A bizarr enteriőr másnaposság esetén különösen szívás.

Spirál

Ha nem változtatunk évekig munkahelyet, és a cég sem teszi át máshová a székhelyét, elég unalmassá válhat mindig ugyanazokat a falakat (és arcokat) nézni.

www.trendhunter.com

A Lenard Design Associates egy verseny győzteseként találta ki az állandóan változtatható, felülről félig zárt, spirál alakú teret. A leválasztott rész mérete a rugalmas paravánszerű falnak köszönhetően tetszés szerint alakítható.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés