free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Melóhelyi karácsony: tudnivalók a leégés elkerüléséhez

Borsa         Címkék: karácsony, kultúrtripp, munkahely, tél, ünnep 1 hozzászólás

A munkahelyi bulikon való részvétel nem választható opció. Összeszedtük azokat a dolgokat, amit nem ártana szem előtt tartani a legnagyobb buli közepén is.

A vállalatod, nyilván, idén is megpróbál egy ellenszenves és erőltetett próbálkozással meggyőzni arról, hogy igen is számítasz. Neked pedig állnod kell a sarat, egyébként oda az összes évközbeni kedveskedés, fúrás, ásás, csókolgatás és egyéb PR munka, amit karriered elősegítése érdekében tettél. Mi félig komolyan, félig komolytalanul, a teljesség igénye nélkül, a következőket ajánljuk. 


Ha büfé partin vagy, légy biztos benne, hogy az egyik kezed mindig szabad és ragacsmentes, ha valaki netalán bemutatkozna vagy bemutatna valakit, kezet tudjatok rázni. Mindig csak az egyik kezedben legyen tányér, vagy pohár.
Beszélgess azokkal, akiket nem ismersz, hallgasd a munkahelyi történeteiket, addig legalább nem te beszélsz és nem a te fejed fáj majd holnap, hogy esetleg olyasmit is mondtál, amit nem kellett volna. Ameddig nem vagy biztos benne, hogy traccspartnered melyik részlegből való, ne kezdj bele egyik részlegnek a kritizálásába sem. Ha csak az illető nem alacsonyabb beosztásban dolgozik, akkor nyugodtan, ismeretlenül is oktasd ki, a saját részlegének az kontraproduktivitásáról.

Próbálj meg állva maradni a partin, ettől megközelíthető maradsz, és a főnökeidnek demonstrálod, hogy még nem vagy részeg. Ne pletykálj. Soha se beszélj a magánéletedről, vagy kerülj túl személyes párbeszédekbe, ha csak nem akarod a kicsavart változatot visszahallani a női vécében a tükör előtt tollászkodó másoktól, miközben te a vécén kuporogsz. Ne igyál sokat! A feletteseid azonnal észre veszik, ha túl sok piát rendelsz, vagy túl sokat jársz rá a bárra. A legegyszerűbb, ha a parti előtt iszol, és már spiccesen érkezel. Maradj a vodkánál, az viszonylag szagtalan.

Ne felejtsd, a melós buli nem társkereső összejövetel, remek, ha megismerkedsz a távolabbi munkatársakkal is, de nem ajánljuk a behatóbb ismeretséget. Az illető lehet, hogy sokkal vonzóbban mutat az éttermi megvilágításban, vagy a második pohár bor után, mint az irodai neoncsövek alatt.

Kerüld a disznó, rasszista, antiszemita vicceket. A munkatársaid - ne adj isten a főnököd - lehet, hogy magára veszik, és akkor neked annyi.


Ha túl sokat ittál, indulj haza azelőtt még mielőtt buta télapó sapkában sztriptízbe kezdenél vagy nagyon kínosan viselkednél valamelyik asztal tetején.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés