free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sunyisportok munkaidőben

Borsa         Címkék: munkaidő, púder, sport 4 hozzászólás

Pontokba szedtük, mivel is váltjuk ki az edzőtermi flesst, a mélyizomtornát, a jógát, vagy épp fejeljük meg mindezeket, ráadás gyanánt. Sunyisportok munkaidőben.

A mellényzsebből elővett monológ szerint nem sportolunk, mert annyi a meló, vizsgaidőszak van, épp kijött az allergiánk, mindjárt megjön, és szétfeszül az alhas, nem szőrtelenítettünk, és ciki az edzőteremben, blabla. Az esti tévéműsor vagy a chat előtt sunyulunk, minden korty szabadidő aranyat ér – de néha azért csak bedob a lelkiismeret egy-egy piros felkiáltójelet, és ha másért nem, hát a békesség kedvéért belopunk pár trükköt a hétköznapi mókuskerék fogai közé.

Közvéleménykutattunk, kinél mi a jó segg, a szépen hajló rüszt titka, vagy épp tokalógás ellen mi a teendő (szigorúan munkaidőben, persze). Pontokba szedtük, ím’ a receptgyűjtemény, mivel is váltjuk ki az edzőtermi flesst, a mélyizomtornát, a jógát, vagy épp fejeljük meg mindezeket, mintegy ráadás gyanánt. (Amúgy pedig: ég szakadj le, hogy az ember mi mindent kénytelen megtudni a saját, bizalmas jó barátairól.)

"Rendszeresen be van iktatva, hogy a melóhelyen valamelyik délelőtti pisilés után a tükör előtt öt fejkörzés jobbra és balra is, aztán egy kis lassított hedbengelés, nyolcas alakban, finoman. Elég faszán helyreáll tőle az agyam vérkeringése, és a nyakam se kattog akkorákat, mint néhány hónapja. Ajánlom.""Este a számítógép vagy a tévé előtt köbö két-háromnaponta gyúrok tokára, ami annyit jelent, hogy jó párszor feszítem ott a lenti izmokat, az állkapcát meg a fogsort, aztán nyelvnyújtás, és a kiöltött nyelvvel mindenféle hülye torna jön: forgatni, emelni, nyalogatni a felső ajkat minden irányba. Asszem elég bénán nézhetek ki, de ezt tartom becsülettel, már tök régóta."

"Hát, a felülésektől meg a hasizomgyakorlatoktól rosszul vagyok (nem mintha nem lenne mit lekapni onnan), de azt olvastam valahol, ha behúzom, az is valami, úgyhogy hetente párszor, villamoson, vagy boltban, vagy értekezleten 10–15 másodpercre iszonyúan behúzom a hasamat, tartom, szorítom, és ezt lehetőleg 4-5-ször ismétlem. Aztán feszítek is, bár az eléggé látszik, ahogy állva-ülve erőlködik az ember, vörösödik, meg kidüllednek az erek a homlokán. Mindegy, eddig semmi eredmény."

"A fenék-összeszorítás? Ja, hát azt szerintem mindenki csinálja… Mondjuk én elég rendszertelenül, de újabban, amíg a lift felér a negyedikre (mondjuk jó lassú…), vagy ha állni kell a buszon. Nem lett egyelőre jobb seggem tőle, de gondolom, ártani nem árt, meg biztos izmosodott azért egy kicsit. Néha ülve is szoktam, a gép előtt, de úgy nem lehet annyira ráfeszíteni, szóval az nem az igazi.""Minden este és reggel fogmosáskor 30-30 lábujjhegyre állás, egyenletesen, de a kényelmesnél gyorsabban. Ez azért is jó, mert már iszonyúan untam a fogmosást, így legalább nem arra kell koncentrálni – meg áprilisban kezdtem, akkor már 15-nél éreztem, hogy fáj, most pedig meg se kottyan a 30. Igen, nyilván emelni kell: 5-ösével száguldok fölfelé."

"Nekem egyetlen ilyenem van: hogy pisilés közben hirtelen visszatartom, szorítom, elengedem megint, és ezt többször. Sőt, még utána is egy pár szorítás, csak gyorsabban. Állítólag ez valami jóféle hüvelytorna, erősíti az izmokat, meg talán a szülésnél is segít – rémlik, hogy így könnyedebben átesik rajta az ember, de ez már nem biztos."

"Én a munkahelyen az asztal alatt szoktam nyújtogatni-hajlítgatni a lábfejemet meg a  rüsztömet, rendszeresen, mindennap, és a múltkor olvastam, hogy a vérkeringésnek nagyon jót tesz, ha ülve vízszintesbe helyezed a lábad (nekem az asztal alatti számítógépek és papírhalmok tökéletesek erre), és a lábfejed kinyújtod, majd erőteljesen visszahúzod, és ezt legalább 1-2 percig, tempósan csinálod. Hát én csinálom. Utána egy kis bokakörzés erre-arra, és készen is lennénk."

Hát voilà, kedves olvasóink, egy derék csokorra való összegyűlt – a tabló nyilván közel sem teljes, de legalább kiviláglik, hogy nem vagyunk egyedül ezekkel a nyomasztó, mázsás titkokkal, és hogy sunyisportolóknak áll a világ. (Természetesen további üdvözítő gyakorlatokat is várunk alant, a kommentben – jobb ezt kibeszélni, mint a munkahelyi vécében lebukni velük, és szorongani egy életen át. Hm?)
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés