free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem kell leírni a műnőket

HT2         Címkék: hímtag, mell, száj, szilikon 5 hozzászólás

Férfikörökben sem örvendenek egyöntetű imádatnak a plasztikcsajok. HT2 ennek ellenére tudna mit kezdeni egynémelyükkel, bár fenntartásai neki is vannak.

Ahogy azt már egyszer elmondtam, kortársaim nagy részéhez hasonlóan nekem is egy floppylemezzel, és rajta egy rossz felbontású, pixeles, bmp formátumú Pamela Anderson-képpel kezdődött a szexuális ébredésem. Aztán nyilván szerepet játszott benne mindenféle színes magazin is, bennük sok nagyon szőke, nagyon nagy mellű, nagy fenekű és nagy szájú csajjal. Mondhatni, torz nőideálok között nőttem fel, szanaszét szilikonozott macákat bámultam, akiknek a természetességhez semmi közük. Ennek ellenére annyira azért mégsem lettem aberrált, vagy legalábbis én azt hiszem, ugyanis irreális elvárásokat nem nagyon támasztok a nőkkel szemben. Deszka csajok éppúgy szoktak tetszeni, mint fokhagymagerezd-seggűek, vagy épp nagy tüdejűek és farnehéz elrendezésűek.

www.beverlyhillsplasticsurgeryinc.com

Mindezek ellenére nincsen nekem semmi bajom a felpumpált csajokkal sem. Úgy veszem észre, az utóbbi időben majdhogynem divat lett fújolni rájuk férfirészről is, én viszont ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, sőt a magam részéről kicsit álszent dolognak tartom, amikor fennhangon hirdetik egyes faszik, hogy nekik aztán a gyomruk fordul fel, ha felturbózott mellet látnak. Egyrészt: a férfiszem annyira sokszor nem is jó, hogy kiszúrja, kamuról van-e szó. Másrészt: izgató dolgokról beszélünk. Az alapélmény egy kitömött mellel kapcsolatban többnyire még akkor sem az, hogy pfejj, preparálva van, ha tényleg tudja az ember, hogy preparálva van, hanem az, hogy juhé, mell. Ennyire azért igenis egyszerűen működik a férfi. Harmadrészt pedig meg lehet csinálni egy szilikonmellett is pofásra. Meg egy szilikonsegget is. És még egy szilikonajkat is.

Nem mondom én persze, hogy nincsen férfi, aki tényleg undorodik a témától, de hogy annál azért kevesebben vannak az ilyenek, mint ahányan szeretik ezt állítani magukról, abban én biztos vagyok. Már csak magamból kiindulva is merem ezt állítani, mert persze ha a helyzet úgy kívánja, én is tudok fintorogni, meg persze felháborodni is, de aztán mégsem vagyok megrögzött ellensége az ún. műnőknek. Dolgom mondjuk még sosem volt implantált csajjal (vagy legalábbis én nem tudok róla, hehe), de merem garantálni, nem rúgnám ki az ágyamból, ha úgy alakulna. Sőt mi több, igyekeznék is megragadni a kínálkozó alkalmat, mert hát tapasztalat teszi a bölcs embert, meg különben is érdekes a téma. Persze akkor sem fogom úgy érezni, hogy szegényen halok meg, ha nem lesz ilyesmire módom, mert nem egy kardinális kérdés ez – csak azt próbálom magyarázni, hogy a férfiak nők iránt tanúsított érdeklődése annál azért eredendően jóval intenzívebb, hogy simán kirekesszen valakit holmi szilikon miatt.Ésszerű határok persze nyilván vannak. Donatella Versace például még érintőlegesen sem tartozik az érdeklődési körömbe, viszont valószínűleg sikítva menekülnék, ha közeledni próbálna hozzám. Szerencsétlen Tara Reidnek sem adnék éppen túl sok esélyt, bár őt mondjuk azért sajnálni tudom, és röhögni soha nem volt kedvem rajta. De nem is kell ennyire túlzásba esni: hiba nélkül elvégzett ajakfeltöltések is tudnak visszataszítóak lenni az én szememben is. Pamela Andersont ellenben bármikor megsihuhuznám mind a mai napig, hiába, hogy az ominózus floppylemez nagyon sok évvel ezelőtt került hozzám. Nem azt akarom én mondani, hogy a szilikonos csajok mind szépek, mert hát dehogy, hanem csak azt, hogy azért akad köztük is olyan, aki jól néz ki, ahogy a természetes kategóriában is.

Más kérdés a dolog egészségügyi vonzata. Erre azt tudom mondani, hogy feleségül már biztos nem vennék egy kiborgcsajt, mert a gyerekeim anyja ne legyen megstuffolva, és valószínűleg az is okozna néhány álmatlan éjszakát (mégpedig nem csak anyagi okokból), ha egyszer bejelentené a nejem, hogy megy tömetni. Amennyiben pedig esetleg lányom születik, és ilyesmivel áll elő, hát az biztos, hogy rendes balhét fogok csapni. Akar ugyanis a halál azon aggódni, hogy mikor durran szét a cucc, vagy lép fel valami egyéb komplikáció. E téren már én is azt mondom, hogy éljen a természetes. Na de a leendő feleségemtől elvárok egy csomó minden mást is, amit amúgy nem várok el egy nőtől ahhoz, hogy szimplán csak tetsszen. Ugyanígy az esetleg születő lányommal is össze fogok veszni nyilván egy csomó dolog miatt, amire amúgy nagy ívben teszek másoknál. Mindez más tészta. És nem is árt külön kezelni, azt meg szerintem nyugodtan bevallhatja egy férfi, hogy néha azért igenis, hm, elgondolkodik egy-egy műnő láttán, mert ebben alapvetően semmi rossz nincs.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés