free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Múzeum a YouTube-on

Borsa         Címkék: guggenheim, kultúrtripp, youtube 0 hozzászólás

YouTube Play névre hallgat az roppant szimpatikus kezdeményezés, ami a Guggenheim-múzeumlánchoz ás a YouTube-hoz köthető.

Versenyt hirdet a Guggenheim múzeum, ugyanis a YouTube segítségével a világ legérdekesebb és legizgalmasabb videóira vadásznak. A versenyre kortól, nemtől, iskolázottságtól függetlenül bárki nevezhet a világ bármely országából. A beérkezett videók közül a 20-25 legjobb valószínűleg egy nagy szabású biennálé keretén belül - a fehozatal New Yorkban, Berlinben, Bilbaóban és Velencében is megtekinthető lesz - bemutatásra kerül majd.A Guggenheim a YouTube-al karöltve arra törekszik a YouTube Play projekttel, hogy skatulyák nélkül mutassa be a modern művészet útjait, de az ötletgazdák nem csupán valami új után kutatnak, kifejezetten a jövőre, a jövő irányvonalaira kíváncsiak. A videókat októberben megnézheti mindenki a saját szemével a YouTube-on is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés