free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Nadrág nélkül

Borsa         Címkék: kirakat, kötött, ruha, stílusleső, tél 19 hozzászólás

Akiknek elegük van már a folytonos nadrágviselésből, azoknak lesz barátja a mai összeállítás. Főszerepben a kötött ruha.

A mai Stíluslesőben egy olyan összeállítást mutatunk be, mely borongós, ugyanakkor kevésbé fagyos téli napokon lehet megfelelő viselet. Az eredeti szettet az olasz The Scent Of Obsession divatblogban találtuk.

Az outfit meghatározó darabja a kötött ruha, melynél kevés kényelmesebb, ugyanakkor mégis nőies téli holmit tudnánk felsorolni. Nagyon jó választás a világos pasztellszínű darab - ehhez tartottuk magunkat mi is -, de ugyanez az összeállítás abszolút működne akár egy fekete ruhával is.
Ruha: Zara
Kabát: Reserved
Az eredeti képen látható átmeneti kabát helyett egy hasonló árnyalatú de valamivel azért vastagabb, melegebb szövetkabátot ajánlunk. A ruhához remekül passzol, magának az összeállításnak pedig bájos vagányságot kölcsönöz a sildes, kötött sapka.

A szett stílusosságát egyértelműen a sötét és a világos színek kontrasztja adja. Bár a hazai utcai divatban nem nagyon honosodtak meg a harisnyára húzott térdzoknik, combfixek vagy épp az ilyen hatást imitáló harisnyanadrágok, aki mégiscsak affinitást érez, egy kötött ruhához például bevállalhatja ezek közül bármelyiket.

Táska, cipő: Zara
Sapka, esernyő: Esprit
Harisnya: CalzedoniaA cipő és a táska kifejezetten decens, nőcis és szintén fekete színű darabok, melyek nem csupán színben, de stílusban is ellenpontozzák a puha, komfortos kötött cuccokat és egyben eleganciát kölcsönöznek az outfitnek. Szükség esetén az esernyő is legyen fekete, ezzel ugyanis tovább fokozható a sötét-világos kontraszt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés