free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Naomi Campbell lezúzta a kamerát

Borsa         Címkék: erőszak, gyémánt, interjú, modell, naomicampbell 0 hozzászólás

Ezúttal egy kellemetlen kérdés zavarta meg a szupermodell lelki nyugalmát. Egy riporter egy olyan gyémántról kérdezte, amihez vér tapad.

Azt eddig is tudtuk, hogy Naomi Campbell nem tartozik a legjobb munkaadók és kolléganők közé, de most kiderült, hogy interjúalanynak sem túl ideális. Rosszul viseli ugyanis a zavarba ejtő kérdéseket.

A 39 éves szupermodell az amerikai ABC televíziónak adott interjút egy partin. A riporter arról faggatta, hogy kapott-e ajándékba 1997-ben Charles Taylor libériai exelnöktől egy csiszolatlan, "véres" gyémántot. A kérdés azért volt kellemetlen, mert Taylor annak idején a drágakövek árából a Sierra Leone-i lázadóknak vásárolt fegyvereket.

Az eleinte nyugodt modell azt válaszolta, hogy nem kapott semmilyen gyémántot, és nem kíván beszélni az ügyről. A riporter azonban azt állította, hogy Campbell igenis megkapta a drágakövet, méghozzá Nelson Mandela egykori dél-afrikai elnök díszvacsorája után. A modell ezután továbbállt, a feszültséget pedig az operatőrön, pontosabban a kamerán vezette le.

http://cdn.wn.com

Mia Farrow, aki szintén részt vett a dél-afrikai vacsorán, biztos abban, hogy a modell fenntartások nélkül elfogadta a véres gyémántot, maga Campbell mesélte neki, hogy az éjszaka közepén keresték fel Taylor emberei.

A viselkedészavaros modell 2008-ban bíróság elé is került, mert megtámadott két rendőrt a londoni a Heathrow repülőtéren, korábban pedig hozzávágta a telefonját egy alkalmazottjához. Akkor részt kellett vennie egy tanfolyamon, ahol megtanították kezelni az agresszióját. Úgy tűnik, a képzés nem sokat használt.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés