free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Napszemüveg csipkéből, kövekből

Borsa         Címkék: kerinrose, kirakat, napszemüveg 5 hozzászólás

Újabb divathullám terjed a napszemüvegek világában. Kerin Rose csipkével, szegecsekkel díszített szemrevalóit előszeretettel hordják a celebek.

Ezeket a több száz dolláros, vicces és kreatív napszemüvegeket néhány éve kezdte megtervezni, elkészíteni Kerin Rose. Ehhez képest napszemüvegeit ma már sok sztár hordja nyilvános eseményeken, videoklipekben, fellépéseken. Rihannától kezdve Jay-Z-n át egészen Maria Carey-ig sokan mások. A siker titka, mindössze annyi, hogy Kerin összevásárolt több stílusban replikákat, majd mindenféle díszítéssel látta el azokat.És hogy mit csinált a tervező? Ragasztott a lencsékre csipkét, a keretre gyönyörű gyöngyöket, amik nyakba akasztóként futnak le a testre, Swarovski kristállyal vagy épp szegecsekkel, tüskékkel ékesítette ezeket az egyszerű műanyag okulárékat. Bár Kerin Rose honlapján van lehetőség online rendelésre, kevesen vagyunk, akik minimum hatvanezer forintot le tudunk tenni az asztalra egy-egy olyan napszemüvegért, amelyek funkciójának - a napfény szűrésének - nem igazán felelnek meg, legfeljebb napozáshoz, vagy, ahogy láttuk Rihanna esetében, egy videoklip forgatáskor lehet felvenni. Viszont ha elmegyünk egy hobbiboltba, veszünk néhány színes, csillogó követ, gyöngyöt, és egy ragasztópisztolyt, mi is kreálhatunk - saját ízlésünknek megfelelő - ilyen jellegű napszemüvegeket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés