free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 napszemüveg nyárra

Borsa         Címkék: arcforma, divat, lista, napszemüveg, nyár 3 hozzászólás

Olyan különböző márkájú, eltérő színű és fazonú napszemüveget mutatunk, amelyek között talán minden arcforma talál magára valót. Ha nem, ezúton kérünk elnézést.

A napszemüveg vásárlással csak a macera van, mi még nem találkoztunk olyan emberrel, aki zökkenőmentesen, mondjuk negyed óra leforgása alatt megtalálta volna azt a szemüveget, ami - ha nem is mindegyik -, de legtöbb és legfőbb igényeinek megfelel. A legjobb szándék vezérelt bennünket az alábbi lista elkészítésében, bízunk benne, hogy a lehető legtöbben megtalálják a maguknak valót.


Tavalyról maradt - Chanel

Bár ez egy tavalyi darab, arany, ezüst és bronz betűi, valamint fehér kerete még most is divatos. Egy ilyen kaliberű szemüveg megvásárlásával nyilván nem csak egy szezonra tervezünk - ezt a cég is tudja. Kockásabb kerete több arctípusnak is megfelel: kocka, kerek, de szív alakú fejformával rendelkezőknek is jól fog állni. Ha ezt a szemüveget választjuk, nem árt arra ügyelni, hogy a benne szereplő színek visszaköszönjenek a szerkónkban is, így lesz összhangban azokkal.


Fehér, kicsit másképp - Furla

Ennek a fehér Furla napszemüvegnek a kerete kicsit a pilóta fazonra emlékeztet, éppen ezért kötöttebb, nem sok mindenkinek áll jól, de akinek igen, annak nagyon. Az ezüst és fehér elemeihez nem lesz nehéz öltözködni, sportos, de csinos szerelésekhez is ajánljuk, de itt is figyelembe kell venni a szemüveg színeit.  

Ódivatúnak tűnő - Orsay

A barnás, borostyános, nagymama szemüvegére emlékeztető stílus igazából a múlt évben tört be, de azóta is tartja magát (jó pár neves divattervező idei kollekciójában is használta). Nem véletlenül, ez a színkombináció elegánsabb öltözethez is viselhető, de egy vadóc állatmintás cuccal is jól néz ki. A formájáról már nem is beszélve: macskás, mégis kerek, próbáljuk fel, meg fogunk lepődni milyen jól áll.Kerek - Springfield

A kerek idén abszolút trendinek számít, ebben a remek vajszínben pedig még jobban mutat a forma. Bár elsőre furának tűnhet, de higgyétek el, felvéve igazán jól néz ki. Keskeny arcú lányoknak kifejezetten jól fog állni. Barnás üvegének köszönhetően kicsit retró hatása van, a '20-as évekbeli hangulatot idéz. Mi A-vonalú szoknyát választanánk hozzá.
Az elmaradhatatlan fekete - Woman'secret

Egy fekete napszemüveg mindig kell, ennek a szemüvegnek a formája egy kicsit a Prada szemüvegekre hajaz; még mindig divatban vannak a nagyobb, bár már szerencsére nem az a "légy" típusú szemüvegek, amelyeket pár éve boldog-boldogtalan magára vett (tisztelet a kivételnek). A túl keskeny arctípusok ne viseljenek ilyen formájú napszemüveget, a többiek bátran próbálkozhatnak vele. Stílusa idomul, ahhoz, amihez felvesszük.
Nézd meg a nyári napszemüvegeket!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés