free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ne vásárolj semmit! nap lesz pénteken

Borsa         Címkék: karácsony, kirakat, tél, vásárlás 0 hozzászólás

November utolsó péntekén, a karácsonyi nagybevásárlás előtt arra ösztönzik a vásárlókat, hogy vessenek számot fogyasztási szokásaikkal. Ne vásárolj semmit!

Ne Vásárolj Semmit! nap lesz pénteken, a csatlakozók leragasztathatják pénztárcájukat a budapesti Vörösmarty téren. A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) a karácsonyi nagybevásárlás előtt arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a fogyasztás nem egyenlő a boldogsággal. Az akcióhoz csatlakozókat pénteken 13 és 14 óra között Görög Zita várja, hogy leragassza pénztárcájukat az erre az alkalomra készített zárjeggyel - közölte az egyesület az MTI-vel.Szerte a világon és Magyarországon is már több mint egy évtizede hirdetnek egynapos fogyasztói böjtöt november utolsó hétvégéjén környezetvédő és fogyasztáskritikus szervezetek. November utolsó péntekén, a karácsonyi nagybevásárlás előtt arra ösztönzik a vásárlókat, hogy vessenek számot fogyasztási szokásaikkal. A Ne vásárolj semmit! napot Magyarországon azért tartják pénteken, mert az utóbbi évek statisztikái szerint a magyarok ezen a napon vásárolnak a legtöbbet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés