free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Azzal játssz, ami rajtad nőtt!

HT2         Címkék: férfi, hímtag, , párkapcsolat 105 hozzászólás

Miért nem jó, ha egy nő azt a divatos frázist hangoztatja, hogy szeret szórakozni a férfiakkal? És hogy jön ehhez Mike Tyson? Néhány gondolat a nemek közti játszadozás margójára.

A gagyira néha szüksége van a szervezetnek, az enyémnek legalábbis biztos. Időről-időre fogyasztok egy kis junkfoodot, megnézek egy ócska klisékből összerakott thrillert, vagy – hogy egy közelmúltbeli példával éljek – őszinte élvezettel üvöltetek valami olyan zenét, mint ez. (Az obligát nosztalgiafaktorral nyakon öntve egyszerűen megfizethetetlenül becses darab, láttán-hallatán menten iskolás bulikat akarok, százat, ezeret. Habár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ennek hatására ástam elő. Mmm. Na mindegy.)

Természetesen a gagyiban tett kirándulásaimnak részét képezi a legszutykabb tévéműsorok és sajtótermékek fogyasztása is. Na, hát ezeken a helyeken szoktam az utóbbi időben egyre gyakrabban találkozni egy mondattal, amit általában nagyon vastagon sminkelt és nagyon fiatal, bizonyos nézőpontból pedig nagyon csinosnak is nevezhető, uszkve 15 percig híres lányok szoktak hangoztatni, hogy aszondja: „Én szeretek játszani a férfiakkal”. Tartozik hozzá egy viszonylag jellegzetes nézés is, meg vannak ilyen kísérőmegjegyzései is, hogy „Élvezem, ha a bolondját járathatom velük”, „Szeretem látni, ha kepesztenek” satöbbi, igazából sorolni is kár tovább.

http://weblogs.sun-sentinel.com

Nem hazudnám persze azt, hogy éjjel-nappal ezen jár az eszem, de azért amikor néhány héttel ezelőtt egy egész sorozatot kaptam pár nap alatt ilyen nyilatkozatokból, elgondolkodtam egy kicsit a dolgon, és megfogalmazódott bennem néhány kérdés. Az első például rögtön az, hogy vajon mennyire kell ezt komolyan venni. Meg kell hagyni, ha mondjuk egy Sharon Stone-tól hallanék ilyet, jobban fel lennék kavarva és be lennék tojva, mert általában azokból, akik ilyeneket mondanak, nem nézem ki még azt sem, hogy egy gombolyaggal el tudnának játszani. Ugyanakkor ettől még simán lehet, hogy férfiakkal szoktak, mert mint az köztudott, a férfi körülbelül olyan bonyolult, mint az amőba, ha nőről van szó.

Ez esetben viszont az a kérdésem, hogy honnan veszik ezek a derék lányok ezt az egészet? Tanulják vajon, vagy velük születik a férfiakkal való szórakozás igénye, netán bizonyos események hatására alakul ki bennük? És akkor rögtön ott van ugye a másik fele is a dolognak, hogy vajon kik azok a férfiak, akik ehhez nemhogy megfelelő közönséget adnak, hanem kifejezetten asszisztálnak is. Hiszen ha igaz ez az egész, mármint hogy vannak ilyen végzet asszonyai, akik fehér egérnek néznek minden férfit, és szeretnek a farkukra is lépni (aú!), majd a kínlódásukon kéjesen élvezkedni, ahhoz kellenek fehér egerek is. Farokkal.

Mármost én azonban vagyok szerencsés nem ismerni sem ilyen nőket, sem ilyen férfiakat. Én csak olyan férfiakat ismerek, akik utálják, ha szórakoznak velük, sőt az a legnagyobb bajuk, hogy folyton szórakoznak velük a nők – meg olyan nőket, akik nem akarnak egyáltalán szórakozni a férfiakkal, csak valahogy mégis mindig sikerül nekik, és akkor őszinte ártatlansággal néznek, hogy de hát úristen, mégis mi történhetett. Mint ebből is látszik, különösebben forszírozni ezt nem kell, mert működik magától is, büszkének lenni rá meg főleg kár, mert azzal az egésznek az íze veszik el, ha valaki szándékosan hülyíteni akar.

Nem mellesleg annyira nem is emanci ez a duma, ha jobban belegondolunk. Csak egy pillanatra képzeljük el, hogy mi lenne, ha férfiak mondogatnák azt, hogy szeretnek játszadozni a nőkkel, és élvezik figyelni a vergődésüket – aztán csukjuk is rá az agyunk leghátsó zugának hétpecsétes vasajtaját az ideára, mert az inkorrektségmérő mutatója azonnal úgy leng ki tőle, mint a „húzz be egyet” típusú játékgép pontszámlálója, ha összetalálkozik Mike Tysonnal. Márpedig ha egyenlőek akarunk lenni, az csak úgy sikerülhet, ha az egyik irányban létező elvárások a másik irányban is érvényesek.

Szóval akkor mégis mi ez az egész, és kik ezek? Gőzöm nincs, de az biztos, hogy jobban tennék, ha azzal játszanának mondjuk, ami rajtuk nőtt. Persze túldramatizálni nem kell a dolgot – van ilyen, ahogy van junkfood meg ócska thriller is. Össze lehet vele találkozni, aztán meg el is lehet róla feledkezni, és keresni valami jobbat. Legalábbis remélhetőleg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés