free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nemet változtatott modell a kifutón

Borsa         Címkék: divat, kirakat, kishír, nem 17 hozzászólás

A világ leghíresebb nemet változtatott modellje bikiniben vonult végig a Blue Man kifutóján. A modellek és a nézők tátott szájjal csodálták tökéletes alakját.

A 28 éves Lea T, a világ egyik leghíresebb nemet változtatott modellje Leandro Cerezo néven látta meg a napvilágot, majd műtétek sora után már női modellként hódította meg a nemzetközi divatvilágot. A múlt héten például a brazil fürdőruha-márka, a Blue Man kérte fel arra, mutassa be néhány termékét a Rio-i divathéten. Lea egy trópusi mintás bikiniben és egy állatbőrt imitáló trikiniben és rózsaszín forrónadrágban vonult végig a kifutón, ahol a nézők nem győzték csodálni gyönyörű idomait. Nemrég a LOVE magazin androgün számának címlapján Kate Moss-szal csókolózott, de a nagyközönség láthatta már Alexandre Herchcovitch vagy a Givenchy kifutóján is, a Givenchy vezető tervezőjének Riccardo Tisci-nek egyébként személyes jóbarátja, aki egyik interjújában "valódi istennőként" jellemezte Leát.A modell 2008-ban kezdte meg a nemének megváltoztatását, több műtéten esett át, míg idén februárban eljutott a végső operációig, amikor a péniszét távolították el. Erről és lelki és fizikai megpróbáltatásairól Oprah Winfrey-nek beszélt hihetetlen őszinteséggel: "Reménykedtem, hogy meleg vagyok, ez talán kevésbé lett volna fájdalmas a családom számára. Akkor talán normálisabb életem lehetett volna. De a lelkemben éreztem, hogy nem vagyok meleg, nő vagyok, csak rossz testbe születtem."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés