free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mindent kiteregetnek a nemi életükről

Borsa         Címkék: nemiélet, púder, szex 5 hozzászólás

Biztos, hogy érdekel minket a kolléganőnk szexuális élete és a testi nyavalyáinak érzékletes leírása? Nem. Sebaj, ő azért mindent elmesél.

A szexuális életünket többnyire kevesekkel szeretjük és szoktuk megbeszélni – már ha egyáltalán. Aztán hogy ezen belül is mennyire vagyunk részletezők és bőbeszédűek, az már végképp személy- és bizalomfüggő. Embertársaink között azonban szép számmal akadnak olyanok, akiket valamilyen rejtélyes, kényszeres mesélőkedv tart bilincsben, és úgy érzik, muszáj mindenkivel megosztaniuk a legintimebb részleteket is, továbbá, hogy mindenki érdeklődésére számot tart a testük működése. Ebbéli meggyőződésükben pedig se isten, se ember nem tudja őket megingatni – mi legalábbis biztosan nem. „Fél éve nem látott exkolléganőmmel futottam össze a minap a cég aulájában. Két perc után ott tartottunk, hogy az új pasijával már megvolt hátulról is, megtudtam, hogy a fiúnak diónyi anyajegy van a fenekén, és hogy pisilés után nedves törlőkendővel szereti tisztogatni a férfiasságát, aminek amúgy kifejezetten keserű az íze. Pedig esküszöm, csak annyit kérdeztem, mi újság az új munkahelyén” – meséli nőismerősünk.

„Ezek természetes dolgok”

Na igen, első körben még szeretjük azt hinni naivan, hogy csak a mi ábrázatunk ennyire bizalomgerjesztő, az nyitja meg ilyen mélyen a társalkodópartnert, de nem. Hamar kiderül, hogy a recepciós Terikétől a targoncás Ferin át mindenki be van avatva, a kollektív tudás része, hogy a Kati inkább reggel szereti, nem szívesen nyeli le.Mindig hozzáteszi nagy büszkén, hogy ezek természetes dolgok, az élet fontos eseményei, kár szájat húzni meg szemet mereszteni a kedves munkatársaknak – mit szégyenlősködjön az ember nagykorában? Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy ez a típus nemcsak a saját hálószobájának az ajtaját szereti szélesre tárni, a máséba is szívesen bekukucskál(na). Rendszerint ez az élénk kíváncsiság szüli az olyan típusú, pokrócdurva kérdéseket is – naná, mindig ebéd közben – , miszerint „Te, neked akkor most spirálod van?”, vagy „A te mókusod is annyit rendetlenkedik nyáron?”, illetve: „Hallottad, hogy a Klári nem is nyaralni van, hanem kipakolták a klinikán?”

Bár eleinte huncutságot sejtünk a dologban, kis nyomozómunkával fény derül rá, hogy a többiek szerint ép elméjű, egészséges felnőtthöz van dolgunk. Rövid ideig azt gondoljuk, egy kis humorral/szigorral és némi távolságtartással könnyedén tudjuk majd kontrollálni a hívatlan bizalmast, aztán hamar kiderül: dörzsöltebb ő annál, semhogy egy olcsó poénnal lezártnak tekinthessük az eszmecserét. Röpke tíz perc után már vallatószobában érezzük magunkat mellette – sőt lassacskán áttűnünk középiskolás önmagunkba. Tán itt érdemes megjegyezni, hogy az ilyen típusú gátlástalan bőbeszédűséghez speciális szókincs is tartozik, amit mi leginkább az arcpirító és a bicskanyitogató között tudnánk elhelyezni valahol félúton. Sztorizgatás közben csak úgy záporoznak a mókusok, szerszámok, nőgyogyók, cuncusok és egyebek, magyarán a gyerek- és kamaszkori szókincs valami mélyen taszító, infantilis elegyéből kapunk bőséges ízelítőt. Mintha nem lenne elég önmagában a tartalom – még a csomagolás is kiborít.

Minden, ami gusztustalan

A közlékenysége persze nem csak a szexuális kulisszatitkokra terjed ki. Hogy jócskán jusson a jóból, mindenről alaposan informálva vagyunk, ami az emberi testtel (azon belül is az övével és szeretteiével) kapcsolatba hozható. A menstruációs ciklusáról és az azzal járó nyűgökről naprakészebb ismereteink vannak, mint a sajátunkéról, a legkülönfélébb fertőzések érzékletes leírása pedig mindig valami kéjes örömmel tölti el – ezt a szóbőséget és nyelvi gazdagságot amúgy bármelyik szépírónk megirigyelhetné. Szóval tudjuk, hogy apukája évek óta nem bír a makacs lábgombás tünetekkel megbirkózni, volt szerencsénk részletesen megismerni a tanti inkontinenciájának szomorú történetét, és az unokahúg fekélyes, gennyedző sebeinek leírása és a tünetek átfogó ismertetése is minimum a Doktor House-ba kívánkozna.

A velük szemben kialakított stratégiát persze mindig a szerencsétlen hallgatóközönség vérmérséklete (és gyomra) alakítja, de tapasztalataink szerint sem a ráhagyás, sem a szembeszegülés nem vezet tartósan megnyugtató eredményre. A végén már ott tartunk, hogy inkább végighallgatjuk a napi félórás összefoglalót az aktuális nyavalyákról és testi örömökről, hátha előbb szabadulunk. Hogy ilyen minőségben nem feltétlenül vagyunk kíváncsiak rá, mellékes. Sőt: se érdeklődést nem kell mímelni, se a társalgás udvariassági formuláit nem kell betartani: csak úgy dől belőle a szó, bármi tükröződjék is az arcokon. A nekünk szegezett kérdések elől pedig – mint valami kidobójátékban – megpróbálunk a lehető legdiplomatikusabban kitérni (ami javarészt nem sikerül, de sebaj, a szándék a fontos).LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés