free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legnépszerűbb plasztikai műtétek

Borsa         Címkék: mellnagyobbítás, pénz, plasztikaiműtét, szépség, válság 0 hozzászólás

A mellnagyobbító műtétek száma akkor sem csökken jelentősen, amikor a gazdasági helyzet nem a legfényesebb. A válság és a mellméret összefüggései következnek.

A recesszió idején kevesebben vállalják be a tengerentúlon azt a 3-5 ezer dolláros kiadást, amit egy plasztikai műtétre kell fordítani. A plasztikai sebészek hivatalos szervezete, az American Society for Aesthetic Plastic Surgery adatai szerint úgy tűnik, a nagy mellekre valahogy még a nehéz időkben is összegyűlik a pénz. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban 2008-ban összesen 10,3 millió szépészeti beavatkozást végeztek, tavaly ez a szám 300 ezerrel volt kevesebb. Ezek az adatok nemcsak a műtétekre, hanem az operációt nem igénylő eljárásokra, például a botoxkezelésekre is vonatkoznak.

A legnépszerűbb továbbra is a mellnagyobbítás, amire átlagosan 3860 dollárt, vagyis 760 ezer forintnak megfelelő összeget költenek el a nők, illetve azok, akik finanszírozzák a beavatkozást. A műtétek száma több mint 12 százalékkal csökkent egy év alatt. A leggyakrabban elvégzett beavatkozások listáján a zsírleszívás a következő, a válság miatt tavaly majdnem 17 százalékkal kevesebb ilyen operációra került sor.

http://latimesblogs.latimes.com

Még többen mondtak le a szemhéjplasztikáról, itt a különbség a 2008-as és a 2009-es adatok között több mint 23 százalék. Az Egyesült Államokban tavaly 138 ezernél is többen vetették alá magukat orrplasztikának. Annak ellenére, hogy az eljárás igen drága, 4500 dollár, csak kilenc százalékkal csökkent a műtétek száma.

A népszerűségi listán az egyik legdrágább művelet, a hasplasztika következik, és a leggyakoribb operációkhoz tartozik még a mellkisebbítés, a mell- és arcfelvarrás. A homlokplasztikára vállalkozók száma 30 százalékkal csökkent, a sort pedig a 3100 dolláros fülplasztika zárja. Mindez csak azt bizonyítja, hogy a nők pontosan tisztában vannak azzal, hogy mit néznek meg rajtuk először.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés