free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nicole Kidman a bántalmazott nők érdekében szólalt fel

Borsa         Címkék: erőszak, filmipar, nicolekidman, színésznő, unifem 0 hozzászólás

Egy nővédő szervezet jószolgálati nagyköveteként Nicole Kidman is harcol a nők elleni erőszak megfékezéséért. Szerinte a törvényeken kellene változtatni.

Nicole Kidman az Egyesült Nemzetek Női Fejlesztési Alapja (UNIFEM) jószolgálati nagyköveteként egy új nővédő központ avatásán vett részt néhány nappal ezelőtt, San Franciscóban. A központ olyan nők számára nyújt segítséget, akik fizikai vagy szexuális erőszakot szenvedtek el. "Nem kétséges, hogy a nők elleni erőszak megfékezése sürgős kérdés, melyet napirenden kell tartani" - emelte ki megnyitó beszédében, s hozzátette, hogy mindehhez tettekre és befektetésre van szükség. "Világszerte megszólítjuk a kormányokat és azt mondjuk: ismerjétek meg a törvényeiteket, változtassátok meg őket és nyíltan álljatok ki" - mondta a színésznő.

www.unifem.org

Kidman tavaly októberben az Egyesült Államok kongresszusa előtt is megjelent az UNIFEM képviseletében. Akkori beszédében elismerte, hogy a hollywoodi filmipar is felelőssé tehető a nők elleni erőszak elharapódzásáért, hiszen rengeteg filmben szexuális tárgyként mutatják be a nőket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés