free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A könyv, ami minden stílusbolond polcán ott lesz

Trapp Henci         Címkék: divat, kultúrtripp, ninagarcia, stílus 4 hozzászólás

Egészen olcsón hozzá lehet jutni a világ legelismertebb divatszerkesztője által írt könyvhöz. Mindannyiunk könyvespolcán kellene helyet szorítani neki.

Nina Garcia nem egy átlagos divatszerkesztő, a világ egyik jelentős glossy magazinjánál, a Marie Claire-nél divatszerkesztő, de amerikai filmsorozatokban is dolgozik mint stylist. Most megjelent könyvében, aminek címe Nina Garcia's Look Book: What to Wear for Every Occasion – tehát, a klasszikus kérdés szerepel ebben is: mit vegyek fel? -, olyan öltözékeket találunk, amelyek minden alkalomra és minden szituációra megfelelnek. Nina útmutatást ad nyolcvan különböző alkalomra, az állásinterjúktól elkezdve a barmitzva-ig.Ha rendszeresen forgathatnánk ezt a könyvet, biztos vagyok benne, hogy mindenki elégedettebb lenne azzal, amit az Ilyenek vagyunk rovatunkban látna. Kedvenc mondatunk is Nina Garcia száját hagyta el anno: "Nincs olyan, hogy trendkövető!" Tehát, divatos lehet bármi, amit felveszünk - ha érzékünk van a stílushoz, viszont, ha nincs - na, akkor érdemes az ilyen könyveket beszerezni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés