free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nők nem ismerik a flört határait

HT2         Címkék: flört, hímtag, kapcsolat, nők, szabály 29 hozzászólás

Hímtag kettő a flörtölgető lányokról és asszonyokról diskurált egy nővel. Mély egyetértésben megállapították, hogy a csajok nagy része általában túllő a célon.

Érdekes beszélgetésbe elegyedtem a minap egy nővel. Előrebocsátom, számomra nagyrészt azért volt olyan érdekfeszítő ez a csevej, mert nőkről volt szó, és egy nő mondta ugyanazt, amit én gondolok, márpedig az ugye bizonyítottan ritka, hogy valaki a saját neme ellen tudjon beszélni. Ez attól függetlenül is érdem, hogy igaza volt-e vagy sem, de persze én még azt is gondolom, hogy igaza volt, úgyhogy dupla az elismerés és az én elégedettségem is. Az persze egy másik kérdés, hogy minek örülök én ebben, a téma ugyanis az volt, hogy mennyire nem tudják a nők, hol is húzódik a félreérthetőség határa a férfiakkal szemben tanúsított viselkedésben. (Diplomámat az iménti szófüzér ellenére sem a Rendőrtiszti Főiskolán szereztem, csak úgy teszek, mert néha azért megbánom a bölcsészkart. Na mindegy.)

Mondanom sem kell, nem eme határok alulról sem történő súrolásáról van itt szó (habár persze az érinthetetlen szende - most jön elő a BTK - "toposza" is tárgyalható), hanem arról, amikor túl tetszenek lőni a célon. Merthogy, meg kell hagyni, igen sokan hajlamosak erre, kortól és élethelyzettől függetlenül is. Rögtön hozzá kell persze tenni, hogy az is lehet: a férfiak teszik túl alacsonyra a lécet, mert hiszen annyiban mindenképpen önkritikát kell gyakorolnom az egész férfinem nevében, hogy valamennyire tényleg mindannyian a farkunkkal gondolkodunk (vagy azzal a pici szívünkkel, hahh). Csak hát ugye az állatkertben sem a majom a hülye, ha megpróbál kimászni a ketrecéből, mert lát rá esélyt, hogy sikerülhet, úgyhogy a kérdéskörnek ezt a részét én most egyelőre figyelmen kívül hagyom. Mak-mak.

http://cdn.sheknows.com

Jobban is foglalkoztat az, hogy vajon miért nem veszi észre magát egy nő, ha nem akar igazából semmit egy faszitól, mégis úgy viselkedik, mintha érdeklődne. Hosszan eltereferéltünk erről a beszélgetőpartneremmel is, és hát megint kiderült, hogy mindenki tévedhet, csak én ritkán, mert nagyjából ugyanazt tudta elmondani ő is, mint én. Az egyik verzió szerinte is az, hogy alapvetően tényleg ennyire hülyék a szóban forgó csajok. És tegyük hozzá: a szóban forgó nénik is, merthogy ő éppen egy ötvenes éveit taposó rokonával példálózott, aki fölnevelt két gyereket, kibírta immár harmincakárhány évig a férjét, és mégis: ha kanszagot érez (amit szerintem mindig lehet is érezni, ha kan van a közelben), azonnal gátlástalanul flörtölő üzemmódba kapcsol, keményen és félreérthetően utalgat és pikánskodik, miegyéb.

A hülyeséget persze ilyen esetben lehet egyfajta naivitásként is értelmezni, de ettől mondjuk még nem lesz könnyebb megbocsátani, ha valaki így ejti pofára az embert, mert attól, hogy nagy boci szemekkel értetlenkedik az elkövető, rohadtul alávaló és megalázó dolog ez a részéről. Az pedig már nem naivitás, hanem színtiszta hülyeség, ha több ilyen eset után sem sikerül megtanulni, hogy ez nem kifizetődő magatartás, hanem lötyög tovább az illető úgy, ahogyan addig is tette azt. Akár ötven-hatvanéves koráig is, mint azt a fentebb citált, csaknem klinikai eset is példázza.

Persze egészen más a helyzet, ha valójában ez kifizetődő magatartás. A másik tipikus verzió ugyanis társalkodónőm és jómagam szerint is az, amikor színtiszta élvezetből, előre megfontolt, aljas szándékkal szédíti a férfit a nő, mert élvezi, ha legyezgetik az egóját, a nőiességét, vagy nevezzük, aminek akarjuk. Abban persze nincs különbség, hogy ez is hülyeség, csak épp egészen más természetű, mondjuk úgy, hogy még erőfeszítések árán sem igazán megbocsátható. Természetesen mindenki tetszeni akar, ez nem is kérdés, de hát azért vannak ennél a bikaviadalos csalogatós-odaszúrós módszernél kifinomultabb technikák is, és különben is: egy jó nő (és most tök mindegy, hogy mitől jó) mindenhogyan felkelti az érdeklődést, aki meg nem jó nő (akárhogyan is nem jó), az sehogy sem. Vice versa, egy okos nő észre is veszi, ha vonzódnak iránta, egy butának viszont ki kell harcolnia, hogy észrevehesse. Igen, most lebutáztam azokat a nőket, akik szeretnek ilyet játszani.

http://businessweek.com

Na és akkor most menjünk vissza a majomketrechez. Az állatkertet ugyebár ott hagytuk el, hogy hülyék azok a férfiak is, akik képtelenek megtanulni nem beszopni a céltalanul flörtölgető nők tetszelgését, csak ők a sztoriban a vesztesek. Ezért viszont sajnálni nem kell őket, elvégre a majom is tanulékony állat. Így vagy úgy, de mindenki meg tud küzdeni ezzel is: van, aki megtanulja a helyükön kezelni (vö.: leszarni) az ilyen helyzeteket, és van, aki felveszi a kesztyűt, aztán vagy rendszeresen pofára esik, de hozzáedződik, vagy kitanulja a játszmázást. Sőt, nem lehet tagadni, akad olyan is, aki mindenféle előtanulmány nélkül köröket ver a nőkre ebben az etetős műfajban, így maga csinál majmot a csajokból. És persze egyúttal saját magából is, mert az a férfi is hülye, aki ebben éli ki magát. De ha visszakanyarodunk a kiindulóponthoz, azaz beszélgetőpartneremhez, vagy belegondolok abba, hogy találkoztam azért már a flörtölésre egészséges keretek között képes nőkkel is (és biztos vannak ilyen férfiak is, csak velük én nem szeretnék találkozni sem), akkor azért azt kell mondjam, van még remény a felegyenesedésre. Merthogy a flörtölés mindezzel együtt nagyon is jó játék - a baj csak azzal van, hogy a szabályokat sokan nem ismerik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés