free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az a titokzatos női kacaj

HT2         Címkék: hímtag, kacaj, kapcsolat, nevetés, nők 3 hozzászólás

Hímtag kettő a nők titokzatos vihorászását elemzi. Közben elmondja, amennyire zavarta gyerekkorában, annyira nem bántja manapság a titokzatos női kacaj.

Újabban megint feltűnik, ha vihogó nők vannak a közelemben. Kamaszkoromat természetesen rémesen megkeserítette ez a folytonos heherészés, az osztálytársnőké, a villamoson a lánycsapatoké, a szomszéd asztalnál ülő csajoké a kocsmában, de hát ezzel mindenki így van, aki férfinak született. Az ok egyszerű: mindig azt hiszi ugye az ember olyankor, hogy róla van szó, és ehhez igazából még az sem kell, hogy valaki olyan üljön abban a társaságban, aki bejön, mert egy kamasz fiúnak - bizonyos szint fölött - mindenki bejön. Ez alatt értsen mindenki azt, amit akar - annyit azért még hozzáteszek, hogy az éjszakai magömlések korszakáról beszélünk, de ennél többet tényleg nem mondok.

Ezek persze régi emlékek nekünk is, nektek is, ti röhögtök tovább, csak talán egy kicsit máshogy, nekünk meg nem okozott életre szóló sérüléseket az élményanyag. Sőt mi több, éppen a múltkor beszélgettem valakivel arról, hogy régen mennyire megalázó volt ez, aztán meg milyen könnyen megfeledkezett az ember az egészről, úgyhogy lehet, hogy pusztán valami ostoba kognitív rezonancia miatt kezdett el megint feltűnni a dolog, amit az okozott, hogy szóba került a téma. Ha így van, most még tovább is erősítem az agyi rezgéseimet azzal, hogy rittyentek az ügyről egy gondolatmenetet, de azt azért nem hiszem, hogy újra bele tudnám lovalni magamat. Inkább csak elgondolkodtat, hogy miért olyan figyelemfelkeltő és csaknem misztikus olykor ez az egyébként, józan fejjel szemlélve kifejezetten infantilis magatartás (párdon).Ha már innen közelítünk, valószínűleg egyébként pont ott is kezdődik az egész, hogy ha valaki meg mer engedni magának ilyen infantilis magatartást, az nyilván tud valamit, ami miatt megengedheti magának. (És persze az is lehet, hogy leszar valamit, ami miatt nem engedhetné meg, de ez ugyanaz.) Azt hiszem, ehhez pedig alapvetően elég már csak az is, hogy "egységben az erő", de fogalmazhatnék akár úgy is, hogy sok lúd disznót győz - magyarul van valami különleges ereje annak, ha három vagy több nő összeül. Mondják, hogy két férfi barátsága tud az igazi lenni, meg hogy az még egy párkapcsolatnál is többet ér, de az ezzel együtt is biztos, hogy egy csapat nőben bizonyos szempontból nagyobb kraft van, mint a Hell's Angels valamelyik gengjében.

Azt is szokták persze mondani, hogy a nők ott és akkor döfik hátba egymást, ahol és amikor tudják, amennyiben ezt látják szükségesnek, de ha így is van, ennek megvan a maga terepe, és ha néhány nő összeül, az nem az a szituáció - vagy legalábbis olyankor nem egymást igyekeznek leszúrni, hanem valaki mást (esetleg információt gyűjtenek a másik későbbi hátba szúrásához). Más szóval, míg egy férfitársaságban a belviszály külügy is tud lenni (lásd: "kakaskodás"), a nők kifelé nagyon jól tudnak egységben fellépni minden egymással kapcsolatos problémájuk ellenére is. (Figyelem: ez elismerés volt.)Na és akkor ehhez jön még ez az ominózus vihogás. Visszatérve az előző bekezdésben tárgyaltakhoz: meg is néznék egy ilyen bikerek vs. nők meccset, mint amit fentebb vázoltam, mert komolyan el tudom képzelni, amint a motorosok ott köröznek egy csapat csaj körül, láncokat csörgetnek, kurjongatnak, a nők meg csak sustorognak, vihorásznak, és a sörszagú banda végül megszégyenülten arrébb gurul, majd a becsülete megőrzése végett betör néhány kirakatot. Ha ugyanis ezt az eleve áthatolhatatlanul zárt közeget még megfejeljük az amúgy elkerülhetetlen kuncorászással, abban már tényleg nincs köszönet: kőkemény burok nő a társaság köré. Mégpedig valószínűleg azért, mert míg azzal mindenki, tehát nők és férfiak egyaránt tisztábban vannak, hogy mi lehet a tárgya egy férfitársaság hahotázásának, addig a női nevetgélésről néha talán még maguk a heherészők sem feltétlenül tudják, hogy miről szól, és ezzel kész is van az érinthetetlenség érzete.

Fiatalkorában persze még mindenáron be akar jutni a tyúkólba az ember, úgyhogy ha úgy érzi, ki van rekesztve, az tragédia, később viszont már inkább csak tudomásul veszi ezt az egészet (valószínűleg ezért sem fog soha sor kerülni erre a Harley Davidson-os sztorira, pedig tényleg rohadt jó lenne). Már az sem érdekes, hogy min megy a röhörészés, csak a felismerés - és a belátás - marad, hogy ezzel ugyanúgy együtt kell élnünk, mint a nőknek a férfiak nagy esti hallgatásaival. Szerintem ez így korrekt is, egálban vagyunk - és csak remélni tudom, hogy ezt a másik oldal is így gondolja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés