free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 mondat, amit a férfi nem akar a nőtől hallani

Brabham         Címkék: kommunikáció, párkapcsolat, púder 6 hozzászólás

A béna csajozós dumák listája után úgy igazságos, ha a férfiak is elmondják, mit nem szeretnek hallani. Íme öt mondat, ami nő szájából csak rosszul sülhet el.

"Hallgattassék meg a másik fél is", ahogy azt mondani szokás. A Borsa messze földön híres igazságosságáról, úgyhogy a múltkori, béna csajozós dumákat összefoglaló lista egyenes következménye, hogy szót kapnak a férfiak is a témában. Minthogy azonban pasizós dumákkal Dunát még nem lehet rekeszteni, egyszerűen olyan szövegek következnek, amiket a kantanács tagjai egyszer sem szeretnének, illetve rosszabb esetben nem szeretnének még egyszer nőtől hallani.

"Ha nem lenne pasim, tuti veled lennék"

Nem állítjuk, hogy minden nyilatkozónknak nyögték már be ezt az örök érvényűt, de attól még annyira örök érvényű, hogy rögtön listaindítónak is kiváló. Benne van ugyanis az a tipikus női tétovaság és cicázási hajlam, amitől egészséges férfiember a falnak megy, és amitől – minthogy a szó klasszikus értelmében vett egészséges férfiemberből igen kevés akad – a többség teljesen becsavarodik. A hitegető hülyítés persze rengeteg formát ölthet a szende pillogástól a nagymonológig, de ez a rövid mondat tökéletesen összefoglalja, miről is van szó. Elmegyógyintézetet lehet vele alapítani, vagy ha azt nem is, egy jó bárpult forgalmának megalapozásához biztos elég.

"Mi lenne, ha ma kihagynánk? Akkor holnap sokkal jobb lesz!"

Ha pedig holnap is kihagyjuk, akkor aztán ne is beszéljünk róla, hogy holnapután mi lesz itt, ugye? Nem is az a baj ezzel a dumával, hogy nem lesz szex (amúgy persze dehogynem, de most úriemberek vagyunk), hanem az, hogy ilyen hülye kifogást kell találni, ami nem is kifogás, hanem érv, sőt egyenesen ajánlat – vagyis annak tűnik. Annyira viszont még egy férfi sem hülye, hogy elhiggye, hogy ami neki rossz, az valójában nagyon is jó. Sőt, ki tudjuk találni azt is, mi lesz a riposzt az itt elhangzottakra: biztos a férfi a hibás, nem ad eleget, ebbe unt bele szegény nő. Nyertünk, mi?

"Épp most jöttem ki egy komoly kapcsolatból"

Világos, de akkor miért is ülünk (vagy állunk, netán fekszünk) mi most itt együtt? Megint ugyanarról van szó: az ominózus mondat nyilván nem akkor hat pofonként, ha megszólít valakit az ember, hanem akkor, amikor a férfi már biztos a dolgában. És általában olyankor is hangzik el. Igen, a szende nő baromi vonzó minden férfi számára, de ennek is vannak határai. Nem egy esetet tudunk idézni, amikor a nő hosszú ideig próbálgatta ezt az „akarom is, meg nem is” című tréfás népi játékot, aztán az lett a vége, hogy a faszi unta meg a dolgot. Persze azt mi sem hisszük, hogy ez a csajt akár csak egy kicsit is megviselte volna.

"Időre van szükségem"

A művelt internetező erre azt mondja: pfffffffffffffffff. Amúgy szép próbálkozás, benne van, hogy „nekem számít ez a kapcsolat” és hasonlók, de hát mindannyian tudjuk, hogy ha ilyesmi elhangzik, akkor visszaút már csak a legritkább esetben létezik. Ennek ellenére konkrétan még véletlenül sem sikerül soha megmondani, hogy baj van, mert az ugye túl egyszerű lenne. Persze az is igaz, hogy ez alapvető emberi probléma, de ha a két nem között húzzuk meg a lövészárkokat, akkor azért egyértelmű, hogy a csajok a nagyobb bajnokok az elhallgatásban és a mismásolásban. Pedig ha csak utóbb is, de mindenki rájön, hogy jobb lett volna simán azt mondani: „vége”. (Kivéve persze a nőket.)

"Olyan lelkifurcim van, hogy megbántottalak"

Csakis a legmegfelelőbb időpontban hangzik el, és olyan hangsúly társul hozzá, hogy már attól macskákat tudna nyúzni az ember. Pedig nyugodtan lehetne azt is mondani helyette tárgyilagos hangon, hogy „baromira élvezem, hogy szenvedsz”, és azt is, hogy „itt egy embert lehet sajnálni, az pedig én vagyok” – elvégre mindkettő nyílt titok. És egy ilyen alávaló, cukormázzal álcázott epeköpethez képest kifejezetten korrekt, sőt jóindulatú kijelentés is mindkettő. Nincs is több mondanivalónk, mert ha folytatjuk, sosem lesz vége.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés